Супруга Милоша Јовановића „зарађује“ скоро 4.000 евра месечно! Има средњу школу и не зна српски!

Foto: ATAImages

СРБИЈА, 10.03.2023. – Французова супруга Летициа Ерика Јовановић, такође француски држављанин, има и више него луксузан живот у Србији

Француски држављанин и вођа ДСС-а, Милош Јовановић, у јавности се представља као човек из народа и борац за Kосово и Метохију, док из једног од својих станова на Врачару, не може да преброји колико новца заједно са супругом заради на месечном нивоу. Тако би, најкраће, могла да се опише “борба за Kосмет” Милоша Француза Јовановића.

Наиме, Французова супруга Летициа Ерика Јовановић, такође француски држављанин, има и више него луксузан живот у Србији, далеко бољи од просечног грађанина наше земље.

Луксузан живот Францускиње у Србији
Иако од образовања има само средњу школу, Летициа Ерика већ годинама живи на веома високој нози и зарађује огроман новац.

Из неког разлога од 1. марта 2020. године враћа се у “Интервентуре” где, барем формално, ради до данас.

Не долази на посао, а прима велику плату
С друге стране, питање је колико Летициа Ерика Јовановић заиста ради, с обзиром да су неке од њених колега потврдиле новинарима 24седам да је уопште не виђају на послу.

– Ја је нисам виђао на послу, а сигуран сам и да не ради од куће, јер бих тако нешто морао да знам – испричао је један од запослених.

Он је новинарима нашег портала испричао колико новца супруга Милоша Јовановића прима на месечном нивоу, те да је то скоро највећа плата у њиховој фирми.

Најплаћенија средња школа икада или нешто друго…
Ипак, индикативно је то што Францускиња има само средњу стручну спрему, али зарађује новац на којој би могли да јој позавиде и много образованији. На пример, према сведочењу једног од њених колега, нето зарада Летицие Ерике за јануар била је чак 432.093,51 динара! То значи да супруга Милоша Јовановића на месечном нивоу зарађује готово четири просечне министарске плате!!!

Уколико је тачно да Летициа Ерика зарађује оволико новца искључиво захваљујући свом знању и способностима, ради се о најплаћенијој средњој школи икада. Ипак, много веће су шансе да је у питању нешто сасвим друго, те да Францускиња која и даље није у потпуности савладала српски језик, оволика средства на месечном нивоу добија из неких других разлога.

Зато се поставља логично питање да ли њена веома висока “зарада” уствари представља само прање новца за Милоша Јовановића и легализацију нелегално стеченог новца…

“Борба за Kосмет” са Врачара и џеповима пуних пара
За то време Француз Милош Јовановић, који заједно са својом супругом месечно зарађује неколико хиљада евра, из једног од својих станова на Врачару, убеђује грађане, који марљивим и поштеним радом зарађују за живот, да треба да се одрекну инвестиција које су уздигле српску економију.

Сложићемо се, “борба за Kосмет” је много лакша када немате никакву одговорност и када су вам џепови пуни. И нема везе то што се Срби из јужне српске покрајине боре за голу егзистнецију и што су свакодневно изложени нападима Албанских сепаратиста… Француски брачни пар са Врачара, са примањима од неколико хиљада евра месечно, ће покушати да се представити као прави заштитник Kосмета.

Неко би рекао да је, у најмању руку, лицемерно да двоје страних држављана убеђују Србе да треба да се одрекну инвестиција које су кључне за српску економију и да гурају нашу земљу у изолацију и потенцијалне сукобе. Али на то се овај француски брачни пар не обазире. На крају крајева, за Kосмет се најлакше “борити” са Врачара, док из џепова вире хиљаде евра и – француски пасош.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакМИНИСТАР ВУЧЕВИЋ О НАРОДНОМ ПОKРЕТУ ЗА ДРЖАВУ Објединиће све политичке странке које желе да Србија остане суверена и слободна
Следећаи чланакKритиковала политичара, па завршила у вези с њим: Kако је Ана Лалић Хегедиш од екстремне левичарке постала интимни пријатељ монархисте

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here