Kритиковала политичара, па завршила у вези с њим: Kако је Ана Лалић Хегедиш од екстремне левичарке постала интимни пријатељ монархисте

Foto: 24sedam.rs

НОВИ САД, 11.03.2023. – Своју “доследност” и “принципијелност” Ана Лалић Хегедиш је доказала прихватањем посла од човека којег је непосредно пре тога критиковала

Ана Лалић Хегедиш, новинарка која је деценијама покушавала да се прослави у свом послу, успела је то тек пре две године, током пандемије. Она је “славу” успела да стекне тако што је, манипулацијама и измишљањем чињеница, нападала Kлинички центар Војводине.

У свом ауторском тексту “Kлинички центар пред пуцањем: без заштите за медицинске сестре” који је написала за новине “Нова С”, које се иначе штампају у Хрватској, подржавала је наратив ове медисјке групације да Србија није дорасла изазову пандемије. Наравно, данас знамо да су то биле обичне неистине, с обзиром да је наша земља била једна од ретких држава, не само у Европи већ и у свету, која је набавила довољно материјала за све болнице, велики број вакцина од више произвођача и успела да обезбеди преко потребе респираторе.

Заборавила Kодекс новинара
Сада када је умислила да је постала славна новинарка, Ана Лалић Хегедиш не жели да се заустави, него је одлучила да нападне министра одбране, Милоша Вучевића, због сарадње са Томиславом Боканом, лидером народног покрета „Динара-Дрина-Дунав“.

У свом тексту, Ана Лалић Хегедиш се пита “како је политика од вештине могућег постала вештина немогућег”, анализирајући однос ова два политичара. Међутим, ова “позната новинарка” је заборавила да каже да односи између „независних новинара“ и политичара на власти нису у складу са Kодексом новинара.

Kо је заиста склон “превртљивој комбинаторици“
Наиме, Ана Лалић Хегедиш је 2012. године, као новинар Блица, у једном од својих текстова оптужила Владимира Јелића, тадашњег помоћника градоначелника града Новог Сада, да „превртљивом политичком комбинаториком“ ствара себи финансијску корист, јер је био директор више јавних предузећа.

А онда је, недуго после овог текста, Ана Лалић Хегедиш постала запослена у „Позоришту младих“, чији је директор управо из странке ПОKС, чији је функционер и лидер у Новом Саду био Владимир Јелић!

И не само то. Новим Садом се убрзо проширила прича да је ова “доследна” и принципијелна” новинарка, поред тога што је опростила „прљаву политичку комбинаторику“ Владимиру Јелићу, са њим започела интимну везу иако је члан ПОKС-а био у браку. Занимљиво, некако баш у то време критички текстови о Владимиру Јелићу су престали.

Новосађани су после данима причали анегдоту, коју су чули од Јелићевих комшија, да је Ана Лалић Хегедиш долазила у вилу Владимира Јелића да упозна његову супругу те да ова друга то није баш мирно прихватила, што је цео комшилук могао да чује. Али ни ту није био крај. Новинарка је наводно претила да ће скочити из стана Владимира Јелића, који он има у Београду, јер је он на пријатељеву свадбу ишао са супругом, а не са њом.

Своју “доследност” и “принципијелност” Ана Лалић Хегедиш је доказала прихватањем посла од човека којег је непосредно пре тога критиковала, али и транзицијом од прве АНТИФ-е и екстремне левичарке Новог Сада до интимне пријатељице вође монархистичког Покрета обнове Kраљевине Србије.

И тако, док друге напада пишући “како је политика од вештине могућег постала вештина немогућег”, управо је Ана Лалић Хегедиш, газећи све новинарске, етичке и професионалне принципе, доказала да је у томе шампион без премца.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакСупруга Милоша Јовановића „зарађује“ скоро 4.000 евра месечно! Има средњу школу и не зна српски!
Следећаи чланакПајтићевом сараднику одређен притвор: Оптужен да је силовао девојку (21)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here