Kако Летиција „кадрира“ за 4.000 евра месечно: Супруга лидера ДСС-а и њени сарадници се према запосленима односе као према нижој раси!

foto: 24sedam.rs

СРБИЈА, 13.03.2023. – „Тражили су ми да вратим бонус – нисам могао добити боловање након операције“

Француски држављанин и вођа Новог ДСС-а Милош Јовановић, који се представља као борац за Kосово и Метохију и као човек из народа, заједно са својом супругом Летицијом Ериком, која је такође француски држављанин, ужива у луксузном животу као мало који грађанин Србије.

Kако је наш портал већ писао, Јовановићева супруга, иако од образовања има само средњу школу, годинама уназад живи на веома високој нози и зарађује огроман новац!

Францускиња је према нашим сазнањима запослена на позицији „Цхиеф Пеопле Оффицер (шеф људских ресурса) у фирми “Интервентуре”, за који се тврди да јој је делатност рачунарско програмирање, што заправо не одговара потпуно истини!

Наиме, поменута фирма је пре „агенција за запошљавање“ то јест спајање радника са иностраним клијентима, него програмерска компанија.

На једном од интернет портала који се између осталог бави оцењвањем послодаваца и њиховог односа према запосленима дошли смо до више негативних сведочанстава о компанији чију кадровску политику води страна држављанка Летица Ерика.

„Нисам могао добити боловање након операције“
– Ајмо сада мало реално. Што се тиче ове агенције за запошљавање, изненађен сам количином непрофесионализма. Тешко да можемо дати суд о ИТ компанији када је Интервентуре заправо агенција за запошљавање, тј. спајање радника са иностраним клијентима и ништа више од тога, наводи неименовани корисник поменуте платформе и додаје:

– Дешава се да вас у процесу селекције зове више ХР-ова, свако за свог клијента. Нешто слично када у банкама лове људе за кредит, па су једни другима конкуранција. Исто тако се може десити да паралелно имате селекцију за више неких тимова, где онда настаје потпуна конфузија. Наравно, селекција траје у бесконачност, има бар 4 круга. Немојте се изненадити ако вам пошаљу маил за једну отворену позицију, а онда вас различити ХР-ови зову за неке друге позиције. Такође, немојте се изненадити уколико вас позову на телефон око 19 часова, па макар то био и петак. Имајући у виду све претходно наведено очекивано је да вам феедбацк о таску доставе након 3 недеље. О квалитету и смислу феедбацка мислим да је сувишно говорити након свега претходно наведеног. Новац им није проблем, једино је фора што је велика шанса да ћете покривати 3 позиције, па коме одговара. Нека је срећан рад свима који прихвате понуду.

Ово није једино негативно сведочење о компанији која Јовановићевој супрузи пуни џепове басносновним сумама новца, док како смо могли прочитати другима „закида“ оно што им је загарантовано!

– Тражили су ми да вратим бонус с обзиром да сам био у отказном року кад сам добио бонус. Нисам могао добити боловање након операције зато што сам то приватно радио, него сам морао узимати годишњи одмор, наводи још један бивши запослени.

„Људи на позицијама недовољно добри за тај посао“
О менаџменту компаније, којем припада и Летиција Ерика Јовановић, некадашњи сарадници немају речи хвале, као ни о појединим клијентима, за које истичу да их гледају са позиције моћи, и да се према њима односе као да су НИЖА РАСА!

– Углавном недовољно изазовни пројекти, клијенти који те гледају као да си нижа раса и политичко недозвољавање напретка јер си у Београду. Тим дискутабилан. Нису много склони да раде, све је лагано и технички квалитет упитан. Људи на позицијама недовољно добри за тај посао, објаснили су бивши запослени.

Незадовољство запослених кадрирањем у овој компанији није нешто што може да зачуди када се у обзир узме да иако од образовања има само средњу школу, Летиција Ерика Јовановић зарађује скоро 4.000 евра!

На бројеве телефона се нико не јавља!
Такође, симптоматично је и то, да се на бројеве београдског огранка компаније Летиције Ерике Јовановић, и поред тога што наводно послује на две локације у српској престоници, нико не јавља првог радног дана у недељи!

Екипа нашег портала је у више наврата покушала да ступи у контакт са представницима компаније Интервентуре али до објављивања овог текста нисмо добили одговоре на позиве и послату електронску пошту!

У Србији живи и зарађује огроман новац, али јој је Француска у срцу
Подсетимо, иако има само четворогодишње средњошколско образовање, Францускиња у фирми “Интервентуре” зарађује новац на којем би могли да јој позавиде и много образованији. На пример, нето зарада Летиције Ерике за јануар била је чак 432.093,51 динара! То значи да супруга Милоша Јовановића на месечном нивоу зарађује готово четири просечне министарске плате!

Па ипак, поред баснословних примања, Францускиња кроз своје деловање у невладином сектору не пропушта прилику да се подсмева Србији и да хвали своју и мужевљеву домовину.

Тако је у једном гостовању на америчкој телевизији Н1 са ниподаштавањем говорила о уређености Београда и затим похвалила Париз. Наравно, није јој пало на памет да објасни зашто је онда из Француске дошла да живи баш у Србију, ако је наша земља толико лоша као што тврди.

Сасвим је разумљиво да Милош и Летиција Ерика Јовановић воле Француску. На крају крајева, љубав према својој земљи је нормално и пожељно осећање. Ипак, лицемерно је представљати се као српски патриота, док ти је у срцу Француска, а у џепу француски пасош.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакСПОРТ: Десет медаља на два такмичења за Карате клуб „Хајдук“
Следећаи чланакМладим пољопривредницима у Војводини бесповратно 200 милиона динара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here