Познати учесници 55. општинске смотре рецитовања

Фото: Pixabay

KРУШЧИЋ, 14.03.2023. – У четвртак, 23. марта 2023. године, са почетком у 18 часова, у Крушчићу ће се одржати  55. општинска смотра рецитовања. На њој ће учествовати  такмичари који су били најбоље пласирани на месним такмичењима која су одржана протекле недеље у  Сивцу, Црвенки,  Липару, Крушчићу,  Руском Крстуру и Кули.

Пре такмичарског дела, публици ће се представити  предшколци, Теодора Ковачевић и Софија Варга, обе из Крушчића.

У млађем узрасту, пласман на општинско такмичење обезбедили су: из Сивца Дијана Ромић, из Крушчића Вук Самарџић, из Црвенке Владимир Милованчев, из Руског Крстура Милана Рамач, Ема Венгрин, Леонтина Еделински и Олег Катона и из Куле Михајло Токарек, Миа Кецмановић, Ана Бероња, Лука Шћепановић и Матија Токарек.

У средњем  узрасту такмичиће се: из Сивца Кристина Обренић и Сара Свитић, из Црвенке Јована Лукић, из Крушчића Луција Ивановић, из Руског Крстура Ема Живковић, Маја Нађ и Исак Новта, из Липара Анђела Вуковић и из Куле Ивана Иванковић, Нађа Нинков, Сара Хуђик, Уна Пирожек, Василије Бодрожић и Патриција Војчена.

У старијем узрасту, пласман су обезбедили: из Црвенке Ива Абутовић, из Руског Крстура  Минеа Јухас  и  Валентина Новта, из Липара Урош Микулић, из Куле Сара Николић, Љиљана КнежевићПетар Томић, Петронела Фењвеши и Сара Крупљанин.

Извор: Агенција инфонет

Претходни чланакСПОРТ: „Хајдуци“ вицешампиони Мини макси лиге
Следећаи чланакХуманитарно вече у недељу у Сивцу

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here