Милоше зашто не протестујеш испред амбасаде Француске?

Foto: Konzervativni pokret Naši

СРБИЈА, 16.03.2023. – Конзервативни покрет Наши поставља питање Милошу Јовановићу лидеру Новог ДСС зашто не организује протест испред амбасаде Француске, а поводом понуде да Србија потпише француско-немачки предлог о Косову и Метохији?

Веома интересантно је да лажна патриотска опозиција Двери, Нови ДСС и Заветници не смеју да организују протесте испред амбасада Немачке и Француске, од којих и долазе притисци да Србије потпише „предлог“, већ протест праве испред Храма Светог Саве.

КП Наши такође упућује и питање против кога се тачно протестује испред Храма Светог Саве и која се порука шаље у јавност?  Под заставом лажног народног окупљања, једини циљ је не направити протест против оних коју уцењују Србију.

Сасвим је јасно да лажна патриотска опозиција ради за интересе запада и да против оних који врше притиске на Србију не смеју да ураде ништа, па чак ни да организују протесте.

Прече је француско држављанство Милоша Јовановића, одлазак Бошка Обрадовића у амбасаду САД, и нокти Милице од Косова и Метохије.

Извор: Инфо тим КПН

Претходни чланакПанорама актуелности: партиципација у „Плавој птици“ у складу са законом
Следећаи чланакУскоро потписивање уговора за саобраћајницу „Осмех Војводине“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here