Прогноза и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 17.03.2023. – У Кули углавном сунчано. Максимална дневна температура 11 степени, влажност ваздуха 45 процената, ваздушни притисак 1025 милибарa, а дува североисточни брзином од 3 метра у секунди.

У суботу у Кули углавном сунчано. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 15 степени, влажност ваздуха 53 процента, ваздушни притисак 1022 милибара, а дуваће југоисточни ветар брзином од 5 метара у секунди.

У недељу у Кули делимично облачно. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 17 степени, влажност ваздуха 48 процената, ваздушни притисак 1020  милибара, а дуваће слаб југоисточни ветар брзином од 6 метара у секунди.

Биометеоролошка прогноза за петак, 17. март

Очекивана биометеоролошка ситуација може имати релативно повољан утицај на већину хроничних болесника. Особе са срчаним и проблемима могу осетити извесне тегобе. Променљиво расположење и поремећај сна су могуће метеоропатске реакције.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПосланик снимао децу у Пионирском граду!? Јерковић физички насрнуо на радника након што је ухваћен на делу!
Следећаи чланакУ Војводини расписан конкурс за набавку механизације у воћарству и виноградарству

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here