Сајам запошљавања 31. марта у Сомбору

Фото: НСЗ

СОМБОР, 27.03.2023. – Филијала Сомбор Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања 31. марта од 11 до 13 часова, у Спортском центру „Соко“, на адреси Венац Петра Бојовића бр. 11.

На сајму ће 30 послодаваца понудити преко 300 радних места. У понуди су позиције за тражиоце запослења са високом и средњом стручном спремом, а велики број слободних послова биће и за лица без квалификација.

Кандидати са високом стручном спремом моћи ће да конкуришу за радна места електро и машинских инжењера, технолога, архитеката, дипломираних правника , инжењера безбедности и шефа рачуноводства.

Тражиоци запослења са средњом стручном спремом моћи ће да конкуришу за послове продавца, касира, аранжера, агената теренске продаје, административних радника, цнц оператера, отправника возила, бравара, електричара, референата набавке, бродомонтера, мехатроничара, кондуктера, фризера, електромонтера, армирача, тесара.

Веома добра понуда послова биће и  за неквалификовене раднике, будући да се тражи велики број оператера у производњи каблова, гумених одливака, помоћних шивача, помоћних обућара, тракториста, сточарских радника, хигијеничара, зидара, бетонираца,и још много других.

Уз послодавце, своје штандове на сајму ће имати и Национална служба за запошљавање, Град Сомбор, Центар за социјални рад Сомбор, Привредна комора Сомбор, ПИО Фонд и РФЗО, тако да ће грађани који посете ову манифестацију, уз информисање о  услугама које пружа НСЗ, моћи да добију и одговоре на сва питања везана за здравствено и пензијско осигурање, као и на питања везана за рад наведени институција са подручја Града.

Извор: НСЗ

Претходни чланакКњига „Јожеф Бајза и Црна Гора“ представљена читалачкој публици у Кули
Следећаи чланакДечији шаховски турнир окупио тридесетак малишана

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here