Расписан конкурс за упис деце у Предшколску установу ,,Бамби“

Фото: Предшколска установа ''Бамби'' Кула

КУЛА, 29.03.2023. – Предшколска установа Бамби расписала је конкурс за упис деце у вртиће, за радну 2023/2024. годину. Пријаве на конкурс, са потребном документацијом, подносе се Установи од 27. марта, закључно са 9. априлом, искључиво електронским путем, путем е-вртића.

У установу се примају на целодневни боравак деца од 6 месеци до поласка у школу, на полудневни боравак деца од пет година до поласка у школу и на полудневни боравак деца од три до пет година.

Предшколска установа „Бамби“ Кула  има услугу “еВртић “ која се налази на Порталу еУправа:  https://euprava.gov.rs/usluge/5861

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online образца на е порталу  www.euprava.gov.rs где се аутоматски прибављају документа из Матичне књиге рођених и Централног регистра обавезног социјалног осигурања.

Корисничко упутство за родитеље: https://euprava.gov.rs/eVrtic_kako

Када родитељ, старатељ или хранитељ поднесе захтев преко Портала, предшколска установа ће доделити деловодни број захтеву и обавестити га преко Портала о даљим корацима. На Порталу можете изабрати опцију да ли ћете обавештења примати на мејл или путем смс поруке.

Пријаве на конкурс, са потребном документацијом, подносе се Установи од 27. марта, закључно са 9. априлом, искључиво електронским путем, путем е-вртића.

Након извршеног бодовања Комисија за упис деце утврђује листу примљене деце, која ће бити истакнута до 30. јуна 2023. године.

Извор: Предшколска установа “Бамби“ Кула

Претходни чланакСаопштење о стању безбедности саобраћаја
Следећаи чланакВише стотина пољопривредника у општини Кула регистровано на еАграр

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here