Промоција збирке песама ,,Волела бих да си ту“, Милице Бојанић, у четвртак у Кули

Фото: Приватна архива

КУЛА, 03.04.2023. – У четвртак, 6. априла, са почетком од 12 часова, у Економско-трговинској школи у Кули, одржаће се промоција збирке песама ,,Волела бих да си ту“, Милице Бојанић.

Према речима ауторке, ова збирка песама пуна је младалачког  заноса и нежности. Љубав је испраћена уз музику и гитару, остављена у својој снази и чистоти. Читајући о изгубљеној, несрећној љубави и патњи, али и о искреној љубави, пуној усхићења и радости, ушетаћете у Миличин лирски свет. Њега не чине само љубавне песме, већ и родољубива осећања која су уткана у песме,  у којима су присутна сећања на нашу богату историју, а изненадиће вас и песме о гитарама, музици и животу.

Милица је ученица четвртог разреда Економско-трговинске школе. После успеха постигнутог у области књижевности, у ком је њена песма ,,Звезде“ изашла у збирци песама младих писаца Србије и дијаспоре, одлучила је да оде корак даље и избаци своју прву е – књигу (збирку песама). Више информација о самој књизи, али и о томе како можете да је купите моћи ћете да сазнате на самој  промоцији.

Фото: Приватна архива

Извор: Qmedia

Претходни чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза
Следећаи чланакСвечано прослављен Дан Предшколске установе „Бамби“ Кула

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here