Представа ,,Народни посланик“ у четвртак у Сивцу

Фото: Дом културе Сивац

СИВАЦ, 04.04.2023. – У четвртак, 6. априла, са почетком у 19 часова, у Дому културе у Сивцу биће изведена представа ,,Народни посланик“. Премијерно извођење ове представе одржано је претходне недеље, у оквиру 76. Општинске смотре драмског стваралаштва ,,Велимир Сандић Вељко“, а гледаоци који нису били у прилици да га испрате, моћи ће то да учине сада.

Представу ,,Народни посланик“, Бранислава Нушића, а у режији Дејана Цицмиловића, изводи Драмска секција Дома културе Сивац. Пе речима редитеља, ,,Народни посланик“ је комедија о власти, али не о некој из легенди и из даље историје, него о конкретној власти. То је комедија о паланачком поимању политике, о једном трговцу који се  кандидује за посланика, о низу минорних, смешних лица, која се изненада уздижу и постају чиониоци или сведоци политикантских игара. Ови излети у политику суштински се сматрају као пролазне болести у  бити врлих грађана једне варошице, који ће се вратити на прави пут  живота и породичне среће.

Улоге у овом комаду тумаче  Горан Пејовић, Милорад Мишо Стијеповић, Љиљана Којић, Милица Нећак Цвијетић, Дејан Влашкалић, Наташа Павков, Радивоје Јакшић, Светлана Пековић, Никола Пејин, Јован Паул и Радислав Зорић.

Извор: Qmedia

Претходни чланакОбјављен списак највећих пореских дужника
Следећаи чланакДанас исплата мартовских пензија за самосталце

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here