У оквиру ,,Плаве птице“ отворена продавница тоалет папира, убруса и украсних предмета

Foto: Q media

КУЛА, 07.04.2023. – У  Лењиновој улици,  крај Обеликса и Бубамаре, локала који  су  познати Куљанима, отворена је продавница Социјалног предузећа Think, које је основано у оквиру ,,Плаве птице“, а у којој се продају тоалет папир, папирни  убруси и разни  други уникатни производи које производе и продају управо корисници  Плаве птице.

Директор ,,Плаве птице“, Марко Кошутић, изразио је жељу да на овај начин информише и позове грађане  да дођу и подрже овај програм,  тако што  ће у овој продавници куповати поменуте производе:

,,Налазимо се у продавници Социјалног предузећа Think, које је основано у оквиру „Плаве птице“, за запошљавање и рехабилитацију особа са инвалидитетом. Од пре неколико дана је овде, на локацији у Лењиновој улици, отворена продавница тоалет папира, папирних убруса и разних других уникатних производа које производе наши корисници. Овом приликом, у ствари,  желимо да информишемо и позовемо грађане да дођу и подрже овај програм тако што ће управо те производе – тоалет папир, убрусе и неке украсне предмете, куповати овде. Овај програм води колегиница, Вања Пекић, која ради на томе да кориснике обучимо да произведу призвод који је стварно врхунског квалитета, а чије су цене приступачне. Оно што ми радимо служи за интеграцију наших корисника, а кроз овај програм и у овој продавници сви ће пронаћи нешто што им је потребно. У прилици су да купе производ који је добар, а да и на тај начин ураде и нешто што је социјално одговорно“.

У продавници ће вас дочекати и послужити насмејани чланови ,,Плаве птице“, а ми вас позивамо да куповином поменутих производа подржите, како кориснике ,,Плаве птице“, тако и Социјално предузеће Think, у коме исте стварају.

Извор: Q media

Претходни чланакСПОРТ: „Хајдук“ иде у госте, викенд у знаку општинских дербија
Следећаи чланакВременска и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here