Прогноза и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 21.04.2023. – У Кули углавном сунчано. Максимална дневна температура 19 степени, влажност ваздуха 51 проценат, ваздушни притисак 1014 милибарa, а дува северни ветар брзином од 5 метара у секунди.

У суботу у Кули углавном сунчано. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 21 степен, влажност ваздуха 46 процената, ваздушни притисак 1014 милибара, а дуваће северни ветар брзином од 5 метара у секунди.

У недељу у Кули углавном сунчано. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 22 степена, влажност ваздуха 46 процената, ваздушни притисак 1015  милибара, а дуваће јужни ветар брзином од 1 метар у секунди.

Биометеоролошка прогноза за петак, 21. април

Хронично оболелим особама и метеоропатама се саветује опрезност услед релативно неповољних биометеоролошких прилика. Нарочито изражене тегобе могу имати срчани и цереброваскуларни болесници. Могући су главобоља, променљиво расположење и поспаност. У саобраћају је неопходна додатна пажња.

Извор: Qmedia

Претходни чланакИзбеглим и расељеним лицима у општини Кула уручени уговори за доделу кућа и сетова грађевинског материјала
Следећаи чланакЛАГ „Срце Бачке“ на трибини о умрежавању малих произвођача у Новом Саду

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here