Пук’о протест лажних патриота (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Vojvodina uživo

НОВИ САД, 22.04.2023. – Група од четири ултра десничарске странке и покрета организовала је данас, 22. априла такозвано “национално окупљање и “новосадски свенародни бунт” на Позоришном тргу. Четири странке и покрета су успеле да окупе мало више од шестстотина грађана које деле њихово мишљење, или око 150 грађана по странци.
Толика је њихова снага, али имају гласне друштвене мреже, па се чини да имају већу подршку у јавности.

Наше камере забележиле су њихово окупљање у 18.05 часова, где се јасно види колико је окупљено људи.

Представници покрета Двери, Нове Демократске странке Србије, Покрета обнове Kраљевине Србије и Српске странке Заветници, позвали су Новосађане да дођу на „велико национално окупљање“ у том граду, испред Српског народног позоришта.

Сви лидери ових странака и покрета требало је да се обрате окупљенима. Међутим, разочарани одазивом, преполовили су и списак говорника, па је тако прва Милица Заветница одустала од обраћања. Уместо ње се обратио Борко Илић који је из ДСС-а прешао у Заветнике, као и Војислав Михаиловић из ПОKСА-а

Треба напоменути да је манифестација “Фрушкогорски маратон” која је такође одржана данас у Новом Саду успела да окупи 10.000 грађана. Грађани су тиме показали да ће радије своје слободно време да проведу у природи, шетајући него да слушају лажне поруке лажних патриота који се наводно боре за националне циљеве.

Извор: vojvodinauzivo.rs

Претходни чланакВелики одзив грађана Сивца на превентивне прегледе
Следећаи чланакАко монархиста не зна пуно о краљевима, шта онда зна о патриотизму?

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here