Ово су апсолутни хитови када је реч о свадбеној декорацији

Свадбена декорација је веома важан део вашег најлепшег дана и неопходно је да све буде савршено скоцкано како би цео амбијент изгледао баш онако како ви желите. Трендови у декорацији мењају се из године у годину, али неке ствари не излазе из моде већ неколико сезона и прави су хит у организацији венчања. О њима ћемо више писати у наставку.

Отмена поставка

Нешто што већ годинама не излази из моде је отмена поставка на столовима. Било да је реч о свећњацима, цветним аранжманима или некој другој декорацији, све мора да одише отменошћу. Такође, битан детаљ је и столњак. Иако се више пажње придаје аранжману који се налази на средини стола, елегантни материјали и боје столњака учиниће чудо.

Округли столови са Тиффанy столицама

Иако су столови и столице део ентеријера, њихов изглед и те како утиче на изглед целог амбијената, па их слободно можемо поменути међу трендовима у декорацији. Давно је прошло време дугачких столова са столицама умотаним у платно и украшеним траком у боји. Тренд који не посустаје су округли столови који су прави мали интимни кутак за људе који су међусобно блиски. Наравно, ту су и елегантне Тиффанy столице у златној или белој боји, који целом амбијенту дају дозу елеганције, баш онакву каква је потребна вашем најважнијем догађају. Пример таквог амбијента је Купола у комплексу Родић Језеро, која се налази у срцу Бачке, тачније у Кули, који је увек корак испред када је реч о трендовима у организацији свечаних догађаја.

Осветљење

Плафонско осветљење у боји је апсолутно неопходан део декорације сваког свечаног догађаја. Пажљиво уклопљено са осталим елементима декорације, осветљење дође као „шлаг на торту“, истичући остале детаље. Пажљиво одаберите осветљење које ће красити ваш догађај јер различита боја и јачина дају потпуно другачији изглед целом амбијенту.

Кутак за фотографисање

Важан део целокупне свадбене декорације је кутак за фотографисање. Овај део остаје на фотографијама гостију и младенаца и због тога мора да буде заиста посебан. Оно са чиме нећете погрешити свакако су балони или цветна декорација, а на вама је да одаберете по својој жељи.

Олтар

Олтар је место на којем ћете изговорити то чувено „да!“ У последње време олтари су постали веома популарни на венчањима и код нас, а само небо је граница када је реч о украшавању. Сведенија декорација од тила или раскошна са додатком сувог или свежег цвећа у различитим тоновима, па чак и са светиљкама учиниће ваше венчање величанственим.

Претходни чланакПоклон пакети који никог не остављају равнодушним
Следећаи чланакМинистар одбране Вучевић пружио снажну подршку председнику Вучићу! (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here