Поклон пакети који никог не остављају равнодушним

Празних руку се не иде када идемо на усељење, званичну вечеру, прославу и друга окупљања на која смо позвани. Многи ће отићи са флашом вина, бомбоњером или цвећем, али зашто да будемо тако досадни и немаштовити, када домаћине можемо да одушевимо једноставним, а веома креативним поклоном?

Реч је о поклон пакетима рустичног изгледа, који садрже домаће премиум производе високог квалитета. На овај начин помажете произвођачима који се баве израдом производа на традиционалан начин и поклањате нешто аутентично, што ће свакако бити упамћено. Један такав поклон пакет обично садржи боцу квалитетног вина, по могућности локалног произвођача. Ту је и премиум сухомеснати производ, као што је на пример Сторкимес занатски кулен који можете да пронађете у Plus Cash&Carry-ју. Са овим производом никако нећете погрешити јер је у питању прави домаћински производ ручне израде и специфичног укуса, који је свакако привилегија пробати. Поред тога увек можете да спакујете и квалитетан сир и теглицу љутенице или правог домаћег ајвара. Наравно, уколико желите, поклон пакет можете да обогатите и неком од чоколада или мањих бомбоњера ручне израде.

Унутрашњост поклон кутије украсите сламом, како би цела композиција била у етно тону, а можете да додате и суво ливадско цвеће увезано канапом од кудеље. Са оваквом декорацијом сигурно нећете погрешити, а домаћини ће бити заиста одушевљени вашом креативношћу и избором поклона.

Претходни чланакПри крају асфалтирање стазе уз обалу канала у Кули
Следећаи чланакОво су апсолутни хитови када је реч о свадбеној декорацији

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here