Мило Ломпар позива на издају Косова!

Foto: Konzervativni pokret Naši

Конзервативни покрет Наши најоштрије осуђује професора Мила Ломпара који позива на ”референдум” о Косову, и то испред Народне странке Вука Јеремића.

Како је могуће да професор Ломпар који себе у јавности представља „перјаницом националне мисли“  добровољно релативизује неповредивост властитих граница и позива на кршење Устава Републике Србије и даје подршку Вуку Јеремићу који није никакав патриота нити лидер родољубиве странке који брани Косово и Метохију, него издајник који је 2008. године када су привремене приштинске самоуправне службе једнострано прогласиле независност Косова и Метохије хитно затражио мишљење Међународног суда правде о легалности косовске независности.

Међународни суд правде у Хагу је у саветодавном мишљењу рекао да Декларацијом о проглашењу независности Косова 2008. године није прекршено међународно право чиме је нанета непоправљива штета одбрани КиМ.

”Референдум” на који позивају Мило Ломпар и Вук Јеремић  би могао да буде само увод у изјашњавање по питању Санџака, Војводине, Југа Србије и Поморавља  које Запад и непријатељи из окружења такође покушавају да наметну као политичко питање, а ”референдум о Косову” би био ”право” које се ни њима не сме ускраћивати.

Овакви позиви професора Мила Ломпара да се српски народ изјашњава о нечему што је већ његово су апсолутно неприхватљиви и за сваку су осуду.

Професоре, што би рекао наш народ „Са ким си, такав си“, а са Вуком ниси случајно.

 

Извор: Инфо тим КПН

 

Претходни чланакОдржан јавни фитнес тренинг у Руском Крстуру
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here