Млада песникиња, Милица Бојанић, на смотри песника у цркви Светог Марка

Фото: Qmedia

КУЛА, 03.05.2023. – У недељу, 30. априла, у цркви Светог Марка у Кули, у оквиру фестивала ,,Свита“, одржана  је смотра песника ,,Српска рапсодија“.

На смотри је учествовала и Милица Бојанић, која је недавно издала своју прву збирку песама ,,Волела бих да си ту“. Рецитоване су три  њене песме – песму ,,Јун“ је рецитовала сама, песму ,,Мајка на Косову“ рецитовала је Весна Вонић, а песму ,,Очи плаве“ Анастасија Срдић. Милица се захвалила девојкама које су рецитовале, као и цркви на позиву. Истакла је да је поносна, срећна и испуњена што има прилику да рецитује и слуша, у извођењу других, песме чији је она творац.

Миличину збирку за сада можете да купите у електронском издању, на Андроид уређајима у Google play продавници, а на Apple уређајима путем iTunesa, тако што ћете укуцати ,,Волела бих да си ту“. Такође, збирка се може купити и преко апликације е-књижара. Она нам је открила и једну сјајну вест, а то је да су у току преговори за издавање књиге у штампаном издању. Желимо јој сву срећу, у нади да ће се њен сан ускоро остварити.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПрви Рели Крос „Награда Куле 2023“ испунио сва очекивања
Следећаи чланакМанифестација и стручни скуп ,,Европски дани сунца“ по 11. пут у Кули

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here