Опозициони медији највише моралишу, а преко СББ и канала IDJTV највише промовишу насиље

Foto: nsuzivo.rs

Након трагедија које су Србију потресле у последња два дана и које су читаву државу и друштво завиле у црно, до изражаја покушавају да дођу одређени опозициони политичари и медији попут Нова С, тражећи кривце у свима, а да пре тога нису пошли од себе.

Да ли су се поједини политичари запитали како младе генерације реагују на сцене насиља испред и у Народној скупштини Републике Србије и да ли их то охрабрује да сутра и они посегну ка насиљу?

Сцене овог насиља и оправдање истог су месецима пунили новинске ступце и тв прилоге на Нова С, Н1, Данас, Нин и осталим опозиционим медијима.

Да ли су сви заборавили ко је први, уз какве махинације на Kошутњаку и за време чије власти довео ријалити програм Велики брат на наше медијско небо, а сада би тај исти ријалити да укида?

Да ли појединци осећају одговорност када на протестима позивају на смрт других људи, када кроз Теразије носе вешала или када са фантомкама и моторним тестерама улазе у РТС?

Kабловској мрежи СББ и медијима попут Нова С, Н1 и Данас је наведено легитиман начин политичке борбе и за њих такво понашање потпада под демократију и уметничко изражавање.

Да ли се Унитед група и кабловска мрежа СББ иза које стоји Драган Шолак икада запитала колико штете младима наноси канал IDJTV који преко своје продукције и музичких спотова директно промовише асоцијално понашање које укључује насиље, дрогу и алкохол или је само битан профит и шер?

Унитед група и кабловска мрежа СББ на свом сајту позива све да 24/7 прате “супер“ музички садржај!

Тако например двојац Таки Верона и Ноле 20 на СББ кабловској мрежи и јутјуб каналу IDJVideos у песми “Мене не јури полиција” позирају са ватреним и хладним оружијем, певају о наркотицима и алкохолу.

У песми Јово наново Вук Моба и народне певачице Стоје, репер у уводним стиховима каже:

„Ортаци воле да се бију,
Ових дана многи користе гију,
У вецеу мало шибну,
2 минута конобар нам опет пуни киблу“.

IDJVideos.tv на свом каналу има преко 1000 музичких видеа. Тематика је углавном увек иста, а то су насиље, дрога, секс и алкохол. Овај канал прати 3,75 милиона људи и до сада је остварио 7.042.616.579 прегледа.

Нека убудће свако прво пође од себе. Свако нека погледа себе у огледало и размисли да ли су исправне вредности које промовише, па тек онда може да суди другима. СББ групација, Нова С и остале компаније које пропагирају овакав садржај, као и поједини опозициони политичари који су се доказали као насилници у оквиру својих породица али и на јавним догађајима су последњи који треба да се јављају у оваквом једном тешком тренутку за читаву државу и друштво.

Они су доказали да им је само профит и лична промоција на првом месту.

Извор: nsuzivo.rs

Претходни чланакСПОРТ: Спортске манифестације уз обележавање Дана жалости
Следећаи чланакПОЛИТИЗАЦИЈА ТРАГЕДИЈЕ ИЛИ KО ЈЕ ТО ЈЕДВА ДОЧЕKАО ЦРНИНУ?

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here