Вандали из опозиције и на Дан жалости оскрнавили Градску кућу (ФОТО)

Новосадска опозиција одржала је вечерас срамни протест, на дан када је у Србији започела тродневна жалост због трагедије која је целу земљу потресла.

Око 15 демонстраната опозиције окупило се вечерас испред Градске куће у центру града, где су покушали да се инфилтрирају међу окупљене суграђане, који су палили свеће за настрадале у масакру, како би представили да их је више.

Они су донели црни материјал са собом, Градску кућу њиме завили у црно и тиме оскрнавили један од симбола града. У питању су једне те исте особе, које одликује вандалско понашање и који се појављују на свим скуповима- од Шодроша до Градске скупштине и ГУП, а нови протест заказали за понедељак. Очигледно је да их ни Дан жалости у целој Србији није спречио на овакво вандалско понашање.

У првим редовима нашли су се Брајан Брковић, јавности и више него познат по својим екстремним испадима, као и омладинци Народне странке Борислава Боре Новаковића. Након што и овог пута ништа нису успели, протест је завршен након мање од пола сата.

Извор:  nsuzivo.rs

Претходни чланакАмаре, срами се! Нова С у тренутку жалости и неопходног јединства потпаљује сукобе
Следећаи чланакДани жалости у Србији од 5. до 7. Маја

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here