Прогноза и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

KУЛА, 12.05.2023 – У Кули повремена киша, са умереним до јаким ветром. Максимална дневна температура 18 степени, влажност ваздуха 96 процената, ваздушни притисак 1015 милибара, а дува југоисточни ветар брзином од 9 метара у секунди.

У суботу у Кули повремена киша, са слабим ветром. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 21 степен, влажност ваздуха 66 процената, ваздушни притисак 1018 милибара, а дуваће југоисточни ветар брзином од 4 метра у секунди.

У недељу у Кули повремена киша, са умереним до јаким  ветром. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 17 степени, влажност ваздуха 82 процента, ваздушни притисак 1018  милибара, а дуваће југоисточни ветар брзином од 9 метара у секунди.

Биометеоролошка прогноза за петак, 12. мај

Услед биометеоролошких прилика опрез се саветује особама са респираторним обољењима и нервно лабилним особама. Могуће су извесне тегобе код срчаних болесника, па им се препоручује смањена физичка активност. Од метеоропатских реакција могу се јавити нервоза и смањена радна способност. Свим учесницима у саобраћају препоручује се додатни опрез.

Извор: Qmedia

Претходни чланакДодик, да би отишао код Путина, прво позове и пита Америку!
Следећаи чланакНове цене горива – појефтинили и дизел и бензин за два динара по литру

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here