Саопштење општинског одбора Српске напредне странке Кула

FOTO: OO SNS Kula

КУЛА, 15.05.2023. – У најударнијем термину синоћ је емитована на тајкунској телевизији Нова емисија “Утисак недеље” у оквиру које су по ко зна који пут промовисане поруке насиља и претње ликвидације председника Србије, Александра Вучића, изречене од стране Јове Бакића и Бојана Пајтића.
Непримерено једном универзитетском професору и интелектуалцу, Јово Бакић је поново врло недвосмислено позивао на линч јурењем по улицама и бацањем у реку.
Некадашњи лидер Демократске странке, Бојан Пајтић, у истој емисији прети лустрацијом Александра Вучића и Ане Брнабић позивајући да се све медијске куће осим Н1 и Нове угасе.
Ове претње су недвосмислене и врло очито позивају на насилно заузимање власти на улици и урушавање мира и стабилности наше земље.
Општински одбор Српске напредне странке Кула најоштрије осуђује претње и позив за ликвидацију председника Александра Вучића и срамне претње премијерки Ани Брнабић и Српској напредној странци.
Општински одбор Кула и у овој немилој ситуацији пружа безрезервну подршку председнику Александру Вучићу, јер само уз њега наша држава је стабилна и на правом путу ка просперитету.

Извор: ОО СНС Кула

Претходни чланакИспитивање задовољства корисника и корисница услуга комуналних предузећа у општини Кула
Следећаи чланакВременска и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here