Ђубрад и психопате из „Данаса“ вређају наш народ

Foto: ATAImages

По свом старом обичају, западњачки плаћеници пројектују сопствене особине на све остале, тако да сматрају да је свима новац једини мотив за било какво политичко деловање

Прозападни пропагандни таблоид “Данас”, чији тираж се мери у стотинама, на данашњој насловној страни наставио је да вређа огромну већину српског народа који не жели да учествује у блокирању наше земље и нередима које планира опозиција чији господари седе на Западу.

По свом старом обичају, западњачки плаћеници, ђубрад и психопате из “Данаса” пројектују сопствене особине на све остале, тако да сматрају да је свима новац једини мотив за било какво политичко деловање. Зато главни и одговорни уредник овог ултралибералног пропагандног гласила, Драгољуб Дража Петровић, не може да схвати да је већини Срба битнија судбина наше земље него новац.

“Две црвене, сендвич и вода, па на митинг СНС”, гласи наслов “Данаса” којим Драган Ђилас и Мариника Тепић, преко свог медијског експонента Петровића, желе да нам поруче да је већинска Србија попут њих и да је интересује само ситна корист.

По принципу “држ’те лопова” западњачки плаћеници, који су своје каријере изградили управо захваљујући доларима и еврима из страних фондова, оптужују поштеног српског домаћина, коме је Србија на првом месту, да се продаје за ситан новац.

Kругодвојкашка мржња
Шта Дража Петровић мисли о српском народу, могло је много пута до сада да се види. Kоличину мржње према нашим грађанима из унутрашњости, овај кругодвојкашки лажни елитиста задојен снобизмом, није могао да сакрије у тексту који је недавно написао, а за кога другог него за Н1.

– Е сад, пошто ниједан Вучићев контрамитингаш нема појма шта је тачан циљ тог повременог масовног довожења у Београд, осим да добије сендвич са подригушом, комада један, и Вучићеву љубав, подригушу, комада један, најављени митинг може да се зове “Дваес шестог маја биће нам до јаја”, јер у то верује сваки кога ће да утоваре у аутобус и довезу га испред Дома Народне скупштине. Биће до јаја, још ако нам уз подригушу у кифлу туре и неко кувано јаје, биће комплет до јаја! Само да после нађемо аутобус иначе остадосмо ко прошли пут да лутамо Београдом до следећег контрамитинга – већ се праве планови по Горњим Доњим и Доњим Горњим, насељеним местима одакле Вучић црпи сву енергију за даљи рад и сву љубав, наравно подригушу – написао је Петровић који очигледно сматра да му је највећи успех у животу то што је, игром случаја рођен у Београду и да због тога заслужује много више него неки наш сународник који живи у неком другом месту у Србији.

“Интервенција” која убија српску децу
Шта друго очекивати од некога ко је више пута у свом пропагандном таблоиду за Kруг двојке, НАТО агресију на нашу земљу назвао “интервенцијом”. Kако би другачије и могао, када новац за штампање свог гласила добија управо из земаља које су зверски бомбардовале Србију 1999. године.

С друге стране, иако је тираж “Данаса” веома мали, њиховим налогодавцима са Запада је потребно гласило које ће ширити најогољенију пропаганду против српске државе и народа, те говорити оно што западњачки политички пијуни попут Ђиласа и Тепићеве не смеју јавно да кажу.

Ултралиберални “Јуришник”
Такав случај је постојао и у нацистичкој Немчкој када је Јулиус Штрајхер у свом “Јуришнику” (Дер Стüрмер) објављивао оно што Хитлер и нацисти нису могли јавно да кажу. По истом принципу ради и “Данас”. Док Ђилас и Тепићева не могу баш јавно да кажу да је НАТО извршио агресију на нашу земљу, ту је Дража и “Данас” да објасне Србима да је Запад извршио само “интервенцију” и да су Милица Ракић и осталих 78 малишана само колатерална штета њихових западних налогодаваца.

Историја је записала да је Штрајхер током суђења рекао да је “Хитлерова једина мана била то што је био превише благ”. Вероватно и Дража Петровић мисли исто за агресију на нашу земљу, па је назива само “интервенцијом”.

Једини проблем Драже Петровића је то што српски народ препознаје западњачку пропаганду, тако да његово гласило ретко ко чита. Зато је овај ултралиберални Штрајхер својевремено поручио:

– Срби не воле генерално да читају било шта, а камоли озбиљне новине!

Kругодвојкашком снобу није пало на памет да је можда његово гласило обично пропагандно смеће, а да народ који је изродио Његоша, Дучића, Нушића, Ћопића и стотине других књижевних великана итекако воли да чита и зна да препозна квалитетно штиво. На Петровићеву жалост, то “Данас” свакако није…

Дража пише што Ђилас мисли
Међутим, Дража Петровић је само лутка чије конце вуку они који су опустошили нашу земљу током мрачне деценије после Петог октобра. За 12 година уништено је и распродато све што је деценијама грађено широм Србије, а тадашњи властодршци су до врха напунили своје џепове.

Довољно је погледати само вођу опозиције Драгана Ђиласа који је у политику ушао као сиромашни студент, а данас важи за најбогатијег политичара у Србији. Баш због тога што је зарадио огромне суме новца пљачкањем Србије, Ђиласу се поштени српски домаћин и Србија гаде, па не пропушта прилику да преко свог гласноговорника Драже Петровића Србе назива “крезубим сендвичарима”.

Мариника приписивала Србима геноцид
Исто важи и за Ђиласову десну руку, шизофрену Маринику Тепић која је својевремено, глумећи новинарку, док је себи трпала новац у џеп, измишљала да су у Србији постојали логори за Хрвате.

– Сасвим случајно сам у разговору са мештанима сазнала да ниједан свештеник не жели да освешта ту православну цркву из простог разлога што су цигле које су у њу зазидане добијене од суседног села Бегејци, и то од грађе штала где су се некад налазили хрватски заробљеници, односно логораши – измишљала је тада Тепићева и додала да се “по овоме може једноставно закључити да су Хрвати били смештени у шталама за стоку, а цигле тих штала српски неимари уградише у православну богомољу”. Наравно, свака реч из овог текста била је ноторна лаж.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакДанас се обележава Дан украјинске националне заједнице у Србији
Следећаи чланакНежни погледи и снови о крвопролићу: Пајтића и Бакића везују исте склоности и жеља за рушењем Србије

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here