Нежни погледи и снови о крвопролићу: Пајтића и Бакића везују исте склоности и жеља за рушењем Србије

Foto: ATAImages

Можда зато што у нашој земљи настране идеје Пајтића и Бакића никада нису биле прихваћене, овај опозициони пар и гаји огромну мржњу према Србији

На прозападној тајкунској телевизији Новој С у недељу су се могли чути отворени позиви на насиље и линч политичких противника. Kвазилевичар Јово Бакић и лажни демократа Бојан Пајтић су признали да на изборима опозиција не може да победи Александра Вучића и Српску напредну странку, те брутално запретили да ће да их јуре, пребијају и подаве!

– На изборима не могу изгубити. Односно, ако изгубе, то неће признати и онда ће морати да се јуре по улицама. Морају да се јуре по улицама. Пошто сам ја рекао и да ће пливати по Сави и Дунаву, да, и то ће се догодити. Јер кад јурите неког, он скаче у реку да га не сустигнете и онда пита ме Драган Ђилас: А шта Ви мислите под тим? Мислим да ће неко краул, неко прсно, неко леђно, како ко уме, пливаће. Исто тако, како ко зна, бежаће. Шта ви очекујете од једних беспризорника? Они ће у једном тренутку бити нађачани и кад буду нађачани, мораће да беже. Неко ће краул, неко прсно, неко ће да трчи и то вам је то. А ми ћемо да их јуримо – рекао је очигледно крви жедан Бакић.

Kвазилевичар је разрогачених крвавих очију и у трансу, наставио да позва на насиље и поручио да ТВ Пинк и ТВ Хепи треба разорити!

– Те куће зла треба разорити. Њихове власнике треба затворити, то су зликовци, нема са њима компромиса – рекао је он.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЂубрад и психопате из „Данаса“ вређају наш народ
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here