Велики гаф доктора Несторовића: глумица из филмова за одрасле у улози докторке из Ваљева

Foto: Printscreen

Познати пулмолог и редовни професор на Медицинском факултету у пензији др Бранимир Несторовић или неко ко се представља у његово име бриљира на друштвеној мрежи Твитер у вези са познавањем порно индустрије.

Овај пут је др Несторовић на Твитеру јавности саопштио да је др Сања Миловановић из Ваљева одбила да иде на скуп СНС-а, упркос претњи отказом. За одлуку докторке Миловановић из Ваљева Несторовић се захвалио и Богу уз констатацију да је докторка поносна и храбра.

Све би било у реду, да се на слици не налази чувена америчка порно глумица Јулиа Ен обучена у костим докторке.

Kонтроверзе др Несторовића

У априлу 2020. године у јутарњем програму ТВ Прва Несторовић је изјавио да је својевремено Тесла помоћу свог уређаја послао разарач америчке војске шест сати у будућност и потом натраг.

У мају 2021. године Српски телеграф је пренео изјаву др Несторовића из 2017. којом заступа став о телегонији код људи, односно тврдњу да жене рађају децу са генима свих људи са којима су до тада ступале у сексуалне односе.

Једна од често цитираних Несторовићевих изјава је и она о томе како су светлооки људи потомци ванземаљаца, који су се пре 9.000 година парили са људским женама.

Да подсетимо

Несторовић је током деведесетих година био члан Српског покрета обнове и учествовао у демонстрацијама против Слободана Милошевића. Након петооктобарских промена приступио је Демократској странци.

Децембра 2021. године основао је Удружење за заштиту и унапређење положаја деце “Витезови реда змаја” и поручио да је спреман да се политички ангажује.

На парламентарним изборима 2022. године, Несторовић је подржао изборну листу “Бошко Обрадовић – Српски покрет Двери – Милош Парандиловић – Патриотски блок за обнову Kраљевине Србије.

Извор: nsuzivo.rs

Претходни чланакХуманитарни турнир у баскету у Новој Црвенки за Илију Љубишића
Следећаи чланакСрам нека буде Зорану Михајловић!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here