Сјајaн успех најмлађих глумаца из кулске оштине на 65. Смотри сценског стваралаштва деце Војводине ,,Мајски сусрети“

Foto: Agencija Infonet

КУЛА, 22.05.2023. – Успешно је завршена 65. Смотра сценског стваралаштва деце Војводине, ,,Мајски сусрети“, на којој су се деца из општине Кула посебно истакла. Драмска секција ОШ ,,Вељко Влаховић“ и ,,Луча“, КУД Крушчић, освојили су треће место за одиграну представу ,,Ружно паче“, а уједно и награду за најбољу сценографију. Награду за најбоље глумачко остварење добио је Никола Лојпур, а похвале  за глумачка остварења добили су Милак Јанковић и Викторија Венгрин, глумци у овој представи.

Дечија представа ,,Снови у љуљашци“, коју су извели глумци позоришта ,,Стеван Сремац“, Дома културе Црвенка, по одлуци стручног жирија, поред освојеног трећег места, добили су и импозантан број награда: награду за најбољу колективну игру ансамбла, награду за најбољи сценски говор и награду за најбољу ауторску музику, која је припала Драгану Јовановићу-Јоду. Нађа Јовичић, Нина Томић, Данило Јовановић и  Новак Лазић освојили су глумачке награде за остварене улоге у овом феноменалном комаду.

Глумци Дома културе Сивац, драмске секције ,,Велимир Сандић Вељко“, добили су диплому за учешће на смотри и изведбу представе ,,Изгладнели вук“.

Извор: Q media

 

Претходни чланакОдржан Први дечји вараличарски куп у Сивцу
Следећаи чланакСПОРТ: „Црвенка“ изборила меч одлуке, општински дербији решавају дилеме у нижим лигама

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here