Хаос у Kлиничком центру: „Да вам се не жури на митинг?!“ Сестре малтретирале полупокретне пацијенте на Ортопедији

Foto: ATAImages

Грађани који су се јавили редакцији 24седам, ужаснути некултуром запослених сестара и особља у Kлиничком центру Србије, изразили су неверицу и огорчење

Незапамћен скандал у Kлиничком центру Србије! Полупокретни пацијенти доживели су данас низ непријатности када су се сестре Ортопедије и особље запослено у KЦ обрушили на њих док су тражили медицинску помоћ:

– Да вам се не жури на митинг?! Да нећете можда тако једва покретни на митинг СНС-а?! Где вам се жури?! Јесте ли из СНС-а?

Грађани који су се јавили редакцији 24седам, ужаснути некултуром запослених сестара и особља у Kлиничком центру Србије, изразили су неверицу и огорчење због овако скандалозног опхођења према њима.

– Зар је могуће, виде у каквом смо стању дошли на Ортопедију, да нас вређају, понижавају и пропитују да ли смо чланови СНС-а? Је л’ се здравствена помоћ указује на основу политичког опредељења? – каже пацијенткиња која је доживела праву тортуру на Ортопедији и додаје:

– Ово нема нигде! Овакво понижавање нисам доживела никада за свог живота! Једва ходам, а они ми се обраћају на тако понижавајући начин! Неко од особља је прокоментарисао, јасно сам чула: „Дошли да их поправимо да могу на митинг.“ Срамота!

Други пацијент, који је дошао да скине гипс с ноге, слично се „провео“: „Је л’ и ти журиш на митинг СНС-а?“

– Не знам шта бих рекао, осим да је ова власт, уместо што је уложила у болнице и опрему, можда требало да уложи у образовање ових људи. Џаба нам све ово кад нас овакви негују.

Редакција 24седам је упутила маил с питањима начелнику Ортопедије и директору Kлиничког центра да ли су упознати са овим скандалозним догађајем и какав је њихов став, као и које кораке ће предузети поводом ове ситуације.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакСПОРТ: Ана Новковић првопласирана на Школском првенству Србије
Следећаи чланакМесно удружење пензионера Кула прославило Спасовдан

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here