Монструозно понашање медицинске сестре на Ортопедији: Политику ставили испред етике па малтретирали пацијенте! (ФОТО/ВИДЕО)

Незапамћен скандал у Kлиничком центру Србије! Полупокретни пацијенти доживели низ непријатности када су се сестре Ортопедије и особље запослено у KЦ обрушили на њих док су тражили медицинску помоћ: – Да вам се не жури на митинг?! Да нећете можда тако једва покретни на митинг СНС-а?! Где вам се жури?!

Беспризорно понашање медицинских сестара Kлиничког центра Србије, које су на одељењу Ортопедије малтретирале готово непокретне пацијенте подругљиво их преслишавајући „где журе, да неће можда на митинг СНС-а“, шокирало је јавност Србије.

Тиме је настављена опасна реторика којом се гласноговорници опозиције служе како би неистомишљенике деградирали, представили „нижима“ и мање вредне, делили грађане, а себе уздигли до „елите друштва“.

Екипа нашег портала посетила је данас Kлинички центар како би на лицу места сазнала појединости овог скандалозног догађаја.

До надлежних, и поред више телефонских позива, нисмо успели да дођемо, а особље са којим смо успели да разговарамо на крајње непријатан начин је одбило да нам да било какве информације.

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланак12. војвођански омладински позоришни фестивал ,,Игор Станић“ у суботу у Кули
Следећаи чланакKО ЈЕ МИЛОШ ВУЧЕВИЋ? Нови председник СНС, пасионирани љубитељ спорта и риболова

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here