ИВАН ИВАНОВИЋ – Нећемо дозволити обојену револуцију!

Foto: Konzervativni pokret Naši

Покушаји да се преко народне несреће  која је задесила Србију изврши обојена револуција преко које ће запад инсталирати своје политичке експоненте неће се догодити. Србији је довољан један 5. октобар и несрећа која нас је задесила након њега не сме више никада да се понови, изјавио је Иван Ивановић председник КП Наши.

Протести грађана полако се претварају у отворене покушаје државног удара у које су укључене многе структуре од лажних слободних медија попут телевизије Н1 на којој су јуче отворено рекли „да иза протеста стоје прозападне опозиционе политичке партије“ , преко лажних патриота попут Бошка Обрадовића и њему сличних који траже начин да се домогну барем мало власти.

Покушаји да дође до нелегитимног преузимања власти у  Србији и објашњења да су ово „протести незадовољних грађана због насиља“  и да сви политички субјекти треба да стану у исту колону, а да ће након пада власти бити расписани слободни избори су само још једна у низу превара које се могу прочитати у водичима за извођење обојених револуција.

Свако ко сматра себе српским родољубом не иде на протесте са онима који траже увођење санкција Русији, укидање Републике Српске,  а Косово сматрају баластом којег Србија мора да се ослободи како би нас коначно примили у ЕУ, и то наравно важи за све осим ако нисте Бошко Обрадовић.

Обојена револуција се више никада неће догодити у Србији и позивам све патриоте да стану у одбрану отаџбине, изјавио је Иван Ивановић, председник КПН.

Извор: Инфо тим КПН

Претходни чланакТРИ ПУТА БИРАН ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИKА НОВОГ САДА, ЗАЉУБЉЕНИK У СПОРТ И РИБОЛОВ: Ово је Милош Вучевић, наследник Александра Вучића на месту председника СНС
Следећаи чланакЧУВАЋЕМО СНС KАО НАЈЈАЧУ СТРАНKУ У СРБИЈИ И МОТОР РАЗВОЈА. Вучевић поручио да ће се СНС укључити у народни покрет где види Александра Вучића као лидера

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here