Хрват због Србије напустио земљу и дошао да живи у Београд! Обожава Вучића и СНС

Foto: 24sedam.rs

Србија ми је у срцу! Подржавам Вучића и Српску напредну странку, рекао је човек који се одрекао хрватског држављанства

Величанствени скуп “Србија наде”, на којем је чак 250.000 људи пружило недвосмислену подршку председнику Србије Александру Вучићу, одржан је у петак у центру Београда. Слике са овог митинга обишле су Србију, али и регион, где су хрватски медији упорно покушавали да умање бројку окупљених.

То не чуди, с обзиром на то да је подршка политичким протестима опозиције у Србији највише стизала управо из Хрватске. На насловним странама њихових медија ударне вести су биле о опозиционим протестима, уз поруке како је у Србији “лоше” и да “грађани желе промене”.

Kолико је у нашој земљи заиста “лоше”, а у Хрватској “добро”, најбоље говори снимак са скупа “Србија наде”, где је за медије кратку изјаву дао Хрват који се одрекао хрватског држављанства и дошао да живи у Београд.

– Дошао сам да пружим подршку овом систему и председнику Вучићу. Ја сам прошао целу Европу. Све што се прича около, нема никакве везе… Србија ми је у срцу! Подржавам Вучића и Српску напредну странку – рекао је овај Хрват, који је на на велики скуп у петак дошао у дресу фудбалске репрезентације Србије.

Пример овог човека најбоље осликава какво је заиста стање у Србији, а какво у Хрватској, која се већ дуго времена суочава са највећом стопом исељавања у Европи.

Можда баш зато хрватски медији кипте од беса на сваку демонстрацију српске моћи, како у политичком, тако и у економском и војном смислу. Њима смета и боли их јака Србија, а руководство наше земље, на челу са Александром Вучићем, чини све да, сваким даном, имају све више разлога за љутњу и бес.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакОпозиционар по потреби: Мало глуми отпораша, мало геј активисту, а може да глуми и породичног човека
Следећаи чланакСПОРТ: „Русин“ успешнији у општинском дербију, „Кула“ на прагу подручног ранга

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here