Одржана промоција поезије Милице Бојанић

Foto: Q media

КУЛА, 29.05.2023. – У недељу, 28. маја, у просторијама Удружења књижевних и ликовних стваралаца ,,Стазе“ у Кули, одржана је промоција збирке песама ,,Волела бих да си ту“, младе песникиње из Куле, Милице Бојанић.

Гости на промоцији били су Инес Станковић, која је свирала на виолини, Славко Станковић, који је свирао гитару, а за клавиром су били Елена Свркота и Драгана Опалић.

На питање да ли су песме прихваћене међу њеним вршњацима, Милица нам је рекла да јесу и да јој је заиста драго што се, кроз њене песме, схвата оно што жели да каже:

,,Песме су доста прихваћене. Мислим да је писцу важно да се схвати оно што је хтео да каже кроз песму. Кроз скоро све моје песме то је схваћено и због тога ми је заиста драго“.

Она се захвалила Удружењу књижевних и ликовних стварлаца ,,Стазе“, који јој помажу да књига изађе и у штампаном издању:

,,Овим путем се захваљујем Удружењу књижевних и ликовних стваралаца ,,Стазе“, који покушавају и који ми помажу да књига изађе и у штампаном издању. Размишљала сам и о промоцији ван Куле, у околним местима, па ћемо временом ићи све даље. Материјала већ сада имам за нову збирку, али желим да сачекам да можда она буде у штампаном издању, али биће веома брзо, као наставак ове, пошто су све песме љубавне“.

Миличину збирку за сада можете да купите у електронском издању, на Андроид уређајима у Google play продавници, а на Apple уређајима путем iTunesa, тако што ћете укуцати ,,Волела бих да си ту“. Такође, збирка се може купити и преко апликације е-књижара.

Извор: Q media

Претходни чланакОдржан 12. војвођански омладински позоришни фестивал ,,Игор Станић“
Следећаи чланакНа Малом Стапару одржана 3. крос трка Царица

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here