Опозиционар по потреби: Мало глуми отпораша, мало геј активисту, а може да глуми и породичног човека

Foto: 24sedam.rs

Прозападни медији нису известили јавност да је мушкарац са слике дугогодишњи активиста Геј стрејт алијансе Лазар Павловић

Политички протест опозиције одржан је јуче у центру Београда и на њему су се могле чути бројне политичке пароле и слогани.

То више никога и не чуди с обзиром када се сада отворено говори да су организатори ових окупљања вође прозападних партија и покрета: Мариника Тепић, Павле Грбовић, Мики Алексић, Александар Јовановић Ћута, адвокат Владимир Гајић, Зоран Лутовац, Радомир Лазовић, Добрица Веселиновић…

Поред њих, међу окупљеним је био и готово цео прозападни невладин сектор који већ годинама користи сваку прилику да, на било који начин, наштети Србији и српском народу.

Промоција у прозападним медијима
Одличан пример за то је објава прозападних, тајкунских медија који су, на сав глас, потенцирали фотографију са јучерашњег политичког протеста на којој је могао да се види брачни пар са дететом у мајицама “лешинар тата”, “лешинар мама” и “лешинарчић”.

Оно што прозападни медији нису известили јавност јесте да је мушкарац са слике дугогодишњи активиста Геј стрејт алијансе Лазар Павловић.

Наиме, иако има жену и дете, Павловић се у јавности годинама представљао као ЛГБТ активиста о чему сведоче и његове објаве на друштвеним мрежама где може да се види у друштву и на летовањима са другим хомосексуалцима.

Поред тих фотографија Павловић истиче и своје дивљење организацији “Отпор”, која је пред обојену револуцију 2000. године обилно финансирана са Запада. Тада су милиони долара уложени у овај покрет како би се Србија ослабила, а на власт довели западњачки послушници, што се на крају нажалост и десило.

Занимљиво, један од вођа политичких протеста је и један од оснивача “Отпора” – Срђан Миливојевић.

Дружење са НАТО лобистима
Ту није крај Павловићевом политичком активизму. Наиме, он је веома близак Наиму Леу Беширију, вођи невладине организације “Институт за европске послове”.

Бешири је у српској јавности познат као један од главних промотера независности тзв. државе Kосово и сарадње са НАТО пактом и САД.

– 2023. је година плаћања цеха националистичке политике која је кулминирала Милошевићевом тиранијом. Договор са косовским Албанцима значи корак ка помирењу и тајном миру, али и прихватање одговорности за погрешне политичке одлуке – једна је од изјава Беширија којом лобира за независност јужне српске покрајине.

Поред тога, он је активан и у борби против Српске православне цркве, а својевремено је захтевао хитну забрану веронауке у школама.

– Веронауци је место у богомољама, не у школама секуларне државе. Време је да се предмет укине, написао Наим Лео Бешири на Твитеру.

Kо је у ствари Лазар Павловић?
Из недеље у недељу Павловић је у другој улози. Док је на једном протесту припадник ЛГБТ заједнице, другом отпораш, трећем пријатељ НАТО лобиста који траже независност тзв. државе Kосово, на четвртом се појављује као породичан човек и отац који користи своје дете за ширење политичке пропаганде.

Да ли он уопште зна ко је и шта је, или му се понекад помешају слогани које узвикује на протестима!?

Ради ли се овде о шареноликој личности или можда о некоме ко обавља више задатака истовремено!?

Подсетимо, на јучерашњем политичком протесту поред ЛГБТ активисте Лазара Павловића, НАТО лобисте за независност тзв. државе Kосово Наима Леа Беширија били су и вођа Двери Бошко Обрадовић и екстремни десничар Младен Обрадовић.

То довољно говори о каквом идеолошком бућкуришу се ради када су ови политички протести у питању. Ипак, једно им је заједничко – сви су против суверенитета Србије и њене самосталне политике.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакВучевић о ситуацији на KиМ: Нећемо дозволити да неко пређе наше црвене линије. Никоме се не ратује, али да гледамо на телевизији како убијају Србе, а ми их чекамо ћебадима и чајем, то се неће десити!
Следећаи чланакХрват због Србије напустио земљу и дошао да живи у Београд! Обожава Вучића и СНС

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here