Огњеновић аргументима потукао опозицију: Овде сам да се борим за пристојну Србију

Foto: Instagram/relja.ognjenovic

Иако је скуп протекао мирно и без иједног инцидента, председник Покрета ,,Љубав, вера, нада“, Немања Шаровић, интервјуисао је грађане и са намером провоцирао.

На скупу ,,Србија наде“, који је одржан у петак 26. маја у Београду, био је и Реља Огњеновић, председник ПИО фонда и јавно подржао председника Србије Александра Вучића.

Иако је скуп протекао мирно и без иједног инцидента, председник Покрета ,,Љубав, вера, нада“, Немања Шаровић, интервјуисао је грађане и са намером провоцирао, те је поставио низ питања на која је Реља Огњеновић аргументовано одговорио.

Наиме, он је одмах истакао како је лично дошао да подржи председника Вучића и Србију:

,,Овде сам да се борим за пристојну, нормалну Србију, а не Србију подела, предрасуда и људи који нашу земљу не воле“.

Шаровић га је упитао шта представља највећи успех председника Вучића и његове политике, након чега је Огњеновић врло пристојно одговорио:

,,У задњих 11 година успех су ауто-путеви, болнице, стадиони, нова радна места, мање од 10 одсто незапослености. Када кажете да је неко изградио 135 болница, а други за 12 година нису направили ниједну, то много говори“.

На питање да ли је он „чувени“ друг Данила Вучића, Огњеновић је са поносом истакао да је пријатељ породице Вучић и да је он, као директор ПИО фонда, поносан на резултате фонда.

Уследило је питање о његовој позицији и радном стажу, на шта је Огњеновић рекао је да има довољно и замолио да се објективно извештава о успесима, а не да провокацијама само ствара дубље поделе у друштву.

Истакао је како је ПИО фонд од маја прошле године исплатио пензије из сопствених средстава, да има најбољу буџетску годину са суфицитом од 5.1 милијарду, што је било незамисливо у време оних које тајкунски медији подржавају.

,,Куршумлијска бања била је руина“

Уследило је питање о продаји Куршумлијске бање, а продата је руина која се не може назвати бањом, и доведени су људи који знају да управљају бањама, и суштински је важно да пензионери сада могу да дођу у бању:

,,Сада ти људи нешто раде, уплаћују доприносе, а од тих доприноса ми преко друштвеног стандарда шаљемо бесплатно пензионере у бању, што је суштински најбитније“.

Дрскост новинара наставила се и поред одговора на свако питање, што само показује колико је тајкунским медијима једино битно да се узбуркају страсти и направе нереди.

Ипак, јасно је да им не успева да оспоре успехе који се не праштају.

Поделивши видео на свом Инстаграм профилу, Реља Огњеновић истакао је како опозиција нема идеологију, програм и план да смени председника Александра Вучића, а имају само жељу да руше јединство.

Извор: 24sedam.rs

 

Претходни чланакНа Малом Стапару одржана 3. крос трка Царица
Следећаи чланакСедмодневни извештај о стању квалитета ваздуха

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here