Велики успеси ученика Школе за основно музичко образовање у Кули

Foto: ŠOMO Kula

КУЛА, 30.05.2023. – На 13. Међународном фестивалу „Музичко пролеће“ у Смедереву, ученици Школе за основно музичко образовање у Кули, са гудачког одсека, остварили су сјајне резултате. Наиме, осморо ученика освојило је укупно 8 првих награда! Њихова имена су: Ирина Ковач, Невена Петровић, Емина Шафарик, Татјана Жујовић, Немања Грдинић, Елена Тривић, Теодора Бабић и Милијана Шафарик. За ово такмичење спремила их је наставница виолине, у чијој су класи, Љиљана Барна Никитовић.

На такмичењу ,,Zemun international Music competition“, одржаном у Музичкој школи ,,Коста Манојловић“ у Земуну, ученик 3. разреда ове школе, Богдан Кулеба, освојио је 99,80 бодова у дисциплини Кларинет и тиме  добио 1.. награду и звање лауреата у својој категорији. Богдана је и за ово такмичење спремао његов наставник, Јарослав Кулеба, а на клавиру га је пратила корепетитор школе, Каја Мандић Плавшић. Ово је један у низу великих успеха коју је Богдан остварио у току ове школске године и на завршетку наставне године круна је његових постигнутих резултата.

Извор: ШОМО Кула

Претходни чланакСаопштење о стању безбедности саобраћаја на подручју Полицијске управе у Сомбору у периоду од 22. до 28. маја 2023. године
Следећаи чланакВременска и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here