Прогноза и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 02.06.2023. – У Кули повремена киша са грмљавином. Максимална дневна температура 26 степени, влажност ваздуха 63 процента, ваздушни притисак 1014 милибара, а дува северни ветар брзином од 2 метра у секунди.

У суботу у Кули делимично облачно. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 25 степени, влажност ваздуха 57 процената, ваздушни притисак 1013 милибара, а дуваће североисточни ветар брзином од 6 метара у секунди.

У недељу у Кули сунчано, са кишом у поподневним часовима. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 26 степени, влажност ваздуха 58 процената, ваздушни притисак 1017 милибара, а дуваће североисточни ветар брзином од 2 метра у секунди.

Биометеоролошка прогноза за петак, 2. јун

Особама са варирајућим крвним притиском и астматичарима се саветује извесна опрезност услед очекиваних биометеоролошких прилика. Осећај малаксалости, главобоља и променљиво расположење су могући код метеоропата. Учесницима у саобраћају је неопходна додатна пажња.

Извор: Qmedia

Претходни чланакУспешно одржана конференција “Превенција гојазности: будућност здраве нације”: Иницијатива за повећање часова физичког, због све веће гојазности захтеви за хирургијом и код адолесцената (ФОТО)
Следећаи чланакСузбијање крпеља на територији општине Кула

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here