Регина фест од 16. до 18. јуна на Малом Стапару

Foto: Udruzenje gradjana "Štrand" Sivac

МАЛИ СТАПАР, 07.06.2023. – Следећег викенда, од 16. до 18. јуна 2023. године, на Малом Стапару одржаће се Регина фест – бесплатан камп за родитеље и децу, осмишљен као креативни микс музике, боравка у природи и здравог начина живота.

Активности ће се одржавати по следећем распореду:

У петак, 16. јуна, након окупљања учесника кампа, следи подизање истог, упознавање са правилима кампа, уметничке радионице и едукативни програм;

У суботу, 17. јуна, кампери ће имати бројне спортске активности, попут борилачких спортова, атлетике, фитнеса, еколошких радионица, фудбала, кошарке, стоног тениса, бадминтона, пецања, оријентирунга, плесне радионице, вишебоја, спремања хране на логорској ватри итд. Уз спортски, биће приређен и едукативан програм, али и акустична свирка око логорске ватре;

У недељу, 18. јуна, учесници ће имати слободне активности и спортске и рекреативне активности, након чега следи спуштање заставе и завршетак кампа.

За пријаву и све информације позовите на бројеве телефона 0653713417 или 0638511290 или пишите на мејл udgstrand@gmail.com.

Извор: Q media

 

Претходни чланакВандализам на црвеначком „Потоку“: уништене клупе, столови и мобилијар
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here