Прогноза и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 09.06.2023. – У Кули повремена киша са грмљавином. Максимална дневна температура 24 степена, влажност ваздуха 78 процената, ваздушни притисак 1013 милибара, а дува јужни ветар брзином од 1 метар у секунди.

У суботу у Кули повремена киша са грмљавином. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 25 степени, влажност ваздуха 74 процента, ваздушни притисак 1012 милибара, а дуваће северни ветар брзином од 1 метар у секунди.

У недељу у Кули повремена киша. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 23 степена, влажност ваздуха 82 процента, ваздушни притисак 1011 милибара, а дуваће северни ветар брзином од 2 метра у секунди.

Биометеоролошка прогноза за петак, 9. јун

Очекивана биометеоролошка ситуација изазиваће уобичајене тегобе код већине хроничних болесника. Опрез се саветује особама са повишеним крвним притиском. Од метеоропатских реакција могући су реуматски болови и нерасположење. Препоручује се повећана концентрација свим учесницима у саобраћају.

Извор: Qmedia

Претходни чланакЖута криминална хоботница хара правосуђем: Судија Јелена Ћук омогућава Божу Прелевићу да избегава одговорност за лажи које износи у јавности
Следећаи чланакОбавештење о режиму саобраћаја за време дефилеа моториста

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here