Расписан конкурс за стицање права коришћења знака ,,Најбоље из Војводине“

Foto: Ilustracija

КУЛА, 13.06.2023. – И ове године расписан је конкурс за ознаку ,,Најбоље из Bојводине“, у оквиру кога се додељују истоимене ознаке произвођачима занатских, прехрамбених и индустријских производа, као и манифестацијама и услугама у области туризма, покренут како би се промовисао економски патриотизам.

Право учешћа на Конкурсу имају правна лица, предузетници, физичка лица или други организациони облици који се баве производњом робе или пружањем услуга, односно организатор програма и манифестација, који имају седиште, односно пребивалиште на територији Аутономне покрајине Војводине.

Произвођачи производа имају право учешћа на Конкурсу за одређени производ који се по начину производње, квалитету, по хемијском саставу, физичким, микробиолошким својствима, коришћеним сировинама и/или састојцима или према некој другој карактеристици јасно разликује од других производа исте категорије и који је произведен од основне сировине која потиче са територије Аутономне покрајине Војводине. Пружаоци услуга имају право учешћа на Конкурсу за одређену услугу која се по квалитету, својствима и/или неком другом карактеристиком јасно разликују од других услуга исте категорије.

Конкурс за стицање права на коришћење Знака је отворен до 12. септембра 2023. године.

Текст Конкурса можете пронаћи на сајту Покрајинског секретаријата за привреду и туризам АП Војводине (spriv.vojvodina.gov.rs) Додатне информације се могу добити у Покрајинском секретаријату за привреду и туризам, на телефон: 021/487 40 14.

Извор: PTB

Претходни чланакИзложба скулптура, вајара Новака Јововића, у петак у Кули
Следећаи чланакМУП: Од 14. до 20. јуна појачана контрола саобраћаја

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here