СПОРТ: „Русин“ у Ђурђину за виши ранг, атлетски спектакл у суботу у Кули

Foto: Q media

КУЛА, 16.06.2023. – У недељу, 18 јуна, са почетком у 17:30 часова, фудбалски клуб „Русин“ игра први меч баража за попуну Војвођанске лиге. Ривал је екипа „Ђурђина“, а Крстурчани позивају све присталице које су у могућности да дођу и подрже их у овом веома битном мечу. Олакшавајућа околност је што се реванш меч игра у Руском Крстуру, те је сваки исход осим пораза уједно и повољан исход.

Како се и календарски приближава лето, тако почињу и турнири у малом фудбалу. Ноћни турнир у малом фудбалу „Црвенка 2023“ почиње 20. јуна, а место одржавања је терен у Средњој стручној школи у Црвенки. Прва награда за сениоре износи 200 хиљада динара, док су за остале категорије обезбеђени пехари, медаље и појединачне награде. Котизација је за сениоре 12 хиљада динара, док је за пионире од 2008. до 2010. годишта, млађе пионире од 2011. до 2013. годишта и за почетнике 2014. и 2015. годиште котизација иста и износи шест хиљада динара. Пријаве су отворене до 19. јуна и обављају се позивом на број телефона: 062/254-518.

Ове суботе Кула је домаћин атлетског спектакла, 14. по реду „Трке пријатељства“. Дечије трке, од првог до осмог разреда, стартују у 17 часова, док у 18 часова стартују

сениори са тркама на пет и 10 километара. Старт је на тргу код Поште у Кули, на углу Крамерове и Лењинове улице. Организатори позивају све љубитеље спорта и здравог начина живота уопште да дођу и увеличају ову манифестацију која је учврстила место општине Кула на атлетској мапи Србије и региона.

Извор: Q media

Претходни чланакСедмодневни извештај о стању квалитета ваздуха
Следећаи чланакПијани уринирају у центру града: Ово је право лице лажне елите из опозиције (ФОТО/ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here