Временска и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 23.06.2023. – У Кули углавном сунчано, са кишом и грмљавином у поподневним часовима. Максимална дневна температура 36 степени, влажност ваздуха 49 процената, ваздушни притисак 1015 милибара, а дува југоисточни ветар брзином од 5 метара у секунди.

У суботу у Кули делимично облачно. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 25 степени, влажност ваздуха 69 процената, ваздушни притисак 1014 милибара, а дуваће северни ветар брзином од 9 метара у секунди.

У недељу у Кули делимично облачно. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 25 степени, влажност ваздуха 65 процената, ваздушни притисак 1016 милибара, а дуваће северни ветар брзином од 6 метара у секунди.

 

Биометеоролошка прогноза за петак, 23. јун

Свим хронично оболелим и осетљивим особама се саветује нарочита опрезност услед очекиване биометеоролошке ситуације. Метеоропатске реакције су могуће у виду нервозе, малаксалости и главобоље. Препоручује се избегавање боравка на отвореном у најтоплијем делу дана, примена адекватне заштите од UV зрачења, као и смањење физичких напора. У саобраћају је неопходна додатна пажња.

Претходни чланакУ оквиру акције ,,Не напуштај, удоми, не купуј“ грађани Куле показали хуманост
Следећаи чланакЕТШ Кула: Изложба „Кишобран – одбрана Данила Киша“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here