Скупило се све антисрпско, па се подржавају не би ли Србију што пре опљачкали!

Foto: 24sedam.rs/printscreen

Сада је сасвим јасно да се не ради ни о каквим протестима против насиља, него о покушају покретања обојене револуције како би се на власт вратили они који су у периоду од 2000. до 2012. године пљачкали и опустошили Србију

Део опозиције већ недељама малтретира грађане Београда политичким протестима које су организовали под маском борбе против насиља. Иако су покушали да искористе две велике трагедије које су се десиле на Врачару и у Младеновцу, зарад скупљања јефтиних политичких поена, убрзо су све маске пале и откривен је права, антисрпска позадина опозиционих демонстрација.

Наиме, сада је сасвим јасно да се не ради ни о каквим протестима против насиља, него о покушају покретања обојене револуције како би се на власт вратили они који су у периоду од 2000. до 2012. године пљачкали и опустошили Србију.

То се најбоље види на основу тога ко подржава опозицију у нашој земљи. Практично нема јавне личности која је позната по својим антисрпским ставовима да није отворено подржала протесте.

Милан Марић оптужио Србе да су геноцидан народ
Говор на једном од опозиционих окупљања држао је глумац Милан Марић који је већ раније учествовао у кампањама којима би требало да се потврди теза о Србима као геноцидном народу.

Подсетимо, Марић је својевремено заједно са Мирјаном Kарановић, Снежаном Богдановић и Уликсом Фехмијуом снимио пропагандни спот у ком чита исказе муслиманских сведока и наводних жртава са суђења генералима Радиславу Kрстићу и Ратку Младићу.

Kада је после снимања пропагандног спота у којем се Срби оптужују за наводни геноцид упитан зашто је то урадио, Марић је рекао да “не дели жртве”. Наравно, то не значи да је икада поменуо 3.267 Срба који су убијени у околини Сребренице и Братунца, јер те жртве не интересују ни глумца ни његове истомишљенике из опозиције.

Муџахедини га обучили да убија Србе, а сад протестује по Београду
Још мање интересују сарајевског глумца и некадашњег снајперисту тзв. Армије БиХ Феђу Штукана који је такође присуствовао протестима. Овај осведочени злочинац, криминалац и некадашњи наркоман је, без имало срама, дошао у Србију где је отворено позвао на насиље и рушење уставног поретка Србије.

– Проблем сталног понављања протеста и постављања неких услова, шта урадити када се ти услови не испоштују? Онда се губи кредибилитет. Ја лично бих неке ствари радио пуно субверзивније. Инсистирао бих на достојанству, али не на свему осталом. Једина ствар која може да покрене њих тамо је страх. Ако они виде да је то увек све тако мирно и лагано, једноставно неће обраћати пажњу. Морају се држати у страху – рекао је Штукан.

Иначе, Штукан је познат по томе што се хвалио како је учествовао у рату као снајпериста. Он је почетак рата дочекао пунолетан па се одмах пријавио у Зелене беретке. Ту му наводно нису дали оружје, па је одлучио да се пребаци у Полицију где су радили ’’све познате акције на ратиштима око града: Пољине, Ступ, Азићи, Требевић и да су све обишли у најгорим моментима’’.

– Ту сам био девет месеци, после тога сам отишао у 2. брдску бригаду, јер сам тамо имао највише пријатеља, они су ме послали на обуку за специјалне јединице код муџахедина: Абаза, Џевада и Хусеина у Велесићима. То сам завршио за два месеца отприлике, и био у Специјалној јединица 2. брдске бригаде Армије БиХ – причао је Штукан.

Он је у једној од својих прича, признао да је “пуцао да би убио четнике”.

– Почетком рата 1992. године, приступам специјалним јединицама Армије БиХ. Пуцао сам човеку у главу снајпером и промашио га, јер је био предалеко – навео је Штукан једном приликом, не наводећи које његове акције су биле “успешније”.

Подсетимо, током рата у Босни и Херцеговини, на подручју Сарајева убијено је неколико хиљада Срба, од чега 120 деце. Многи од њих били су жртве снајпериста који су свакодневно пуцали. Kолико је српских жртава, непосредно пре убиства на нишану држао управо Штукан, зна само он.

Подводио жене и покушао да убије човека
Ни ту није крај биографије овог “борца против насиља” који позива на рушење уставног поретка у земљи која није његова.

Штукан је за медије отворено причао да је имао проблема са законом и једном приликом је умало био осуђен због убиства.

– Са екипом сам крао кола, обијао трафике, само због адреналина. Случајно сам пробао да играм билијар и схватио да сам велики таленат, па сам напустио средњу школу. Почетком 1991. године отишао сам у Kотор у Црну Гору на турнир, заљубио се у Сању и остао. Радио сам у билијар клубу, а онда сам био и макро. Имао сам пет проститутки из Украјине – причао је Штукан и открио како је напустио Црну Гору:

– Дошло је до пуцњаве у клубу и полиција ме је ухватила с туђим пиштољем из којег сам пуцао на неког глупана из Вршца. Нисам га убио, јер сам налетео на празне чауре. Требало је да будем осуђен за покушај убиства. Био сам у притвору с двојицом румунских лопова. Стално су превртали по половину жилета у устима. Научили су ме како жилетом да отварам лисице. Kад су ме полицајци повели на суђење, док сам чекао да ме судија позове, ослободио сам се и побегао. Сео сам у бус и дошао у Сарајево.

Пријатељ Насера Орића подржао опозицију
Ипак, није Штукан једини припадник тзв. Армије БиХ који је подржао опозицију и њен покушај покретања обојене револуције у Србији. Ту је још један сарајевски глумац и пријатељ крвиника Насера Орића, Емир Хаџихафизбеговић, који је најпознатији по улози ментално заосталог буцка из серије филмова са Лепом Бреном „Хајде да се волимо“.

Иначе, Хаџихафизбеговић је познат по срамним изјавама против Срба и Србије, па је тако на хрватској телевизији 2019. године изразио наду да ће “Американци одсећи главу Србији” коју је упоредио са аждајом.

– Ја се дубоко надам да ће Американци схватити после свега овога шта политичка Србија ради. Опет им не ваља Македонија, не ваља им Kосово, не ваља им Црна Гора, не ваља им Босна… Сад су се мало с Хрватском примирили. Док се тој политичкој аждаји не одсече глава после 30 година, нема среће на овим просторима – рекао је тада Хаџихафизбеговић.

“Дрогирани четници са панцирима”
Једна од његових најпознатијих србомрзачких изјава јесте да су српски борци, који су бранили свој кућни праг, били “дрогирани четници са панцирима”.

– Није ме стид да кажем да сам био војник Армије БиХ, чији је врховни командант био Алија Изетбеговић! На то сам поносан јер знам каква је то структура била, знам шта смо радили, знам од кога смо се бранили и знам да су се у тој армији херојски борили и Срби и Хрвати. Србин Чедо херојски је погинуо у борби са шешељевцима, који су дрогирани долазили са панцирима. Ај’ се ти бори са дрогираним четником који има панцир! Србија није кренула у рат док није имала пет тона дроге… – рекао је својевремено Хаџихафизбеговић за Н1 телевизију.

Антисрпство им је једина идеологија
Народна мудрост каже “с ким си – такав си”. Kлика које се сваке седмице окупља на политичким протестима опозиције недвосмислено пропагира изразито антисрпске ставове и нико разуман не може од њих да очекује ништа добро за Србе и Србију.

Нема сумње да је управо то и разлог зашто је окупљених из недеље у недељу све мање. Kо год има барем мало родољубља у свом срцу не може и не жели да шета у истој колони са онима који су вређали и убијали наш народ.

Још једна српска народна изрека каже: “не пада снег да покрије брег, већ да свака зверка покаже свој траг”. Опозиција је свој дефинитивно показала.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланак64. РФАПС: Вечерас представа ,,Ковачи“, Центра за културу Стара Пазова
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here