СПОРТ: Кадровске промене у „Хајдуку“ и „Русину“

Фото: pixabay

KУЛА, 28.06.2023. – У члану Српске лиге Војводина, „Хајдуку 1912“, дошло је до кадровске промене или, боље речено, до прекомпоновања, те је тако помоћник тренера Рачића, Слободан Вуковић, именован за спортског директора. Вуковић је фудбалску каријеру започео у свом родном месту, Бачком Добром Пољу, да би касније прошао комплетну омладинску школу београдске Црвене Звезде.

Фото: Вечерње новости

Највише утакмица у оквиру Суперлиге Србије одиграо је за Нови Пазар, где је био и капитен екипе. У Кулу је први пут дошао у последњој полусезони „Хајдука“ у Суперлиги, када је одиграо 11 утакмица и постигао један гол. У другом мандату у „Хајдуку“ је играо у Српској лиги Војводине од лета 2019. године, до јуна прошле године, са учинком од 70 утакмица и осам голова.

И док је у „Хајдуку“ дошло до прекомпоновања, у „Русину“ је дошло до растанка. Шеф стручног штаба, Златко Сајанковић, је поднео оставку. Управо Сајанковић је један од најзаслужнијих што је „Русин“ у сезони за нама изборио плеј оф. Из овог фудбалског клуба наводе да су захвални Златку Сајанковићу на свему и да му врата у сваком моменту отворена. Још увек није донета одлука о новом тренеру, а како су из руководства клуба навели, у овом моменту једно познато тренерско име фигурира као фаворит.

Фото: Qmedia

Извор: Qmedia

Претходни чланакУ Крушчићу одржано дружење књижевника ,,Сећање на Андрију“
Следећаи чланакA generáció legjobbjai

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here