Манифестација ,,Лаванда џез“ по други пут у Кули

Фото: Qmedia

КУЛА, 03.07.2023. – Протекли викенд у Кули био је у знаку лаванде – манифестација ,,Лаванда џез“ одржана је по други  пут на пољима лаванде према Планинарском дому у Кули. Гост предавач била је Снежана Јовић, ароматерапеут, холистички терапеут, хомеопата и фармацеут, док је у оквиру музичког дела програма наступио „Џез трио“. Манифестацији је присуствовао и председник општине Кула, Дамјан Миљанић, као и бројни други посетиоци.

Фото: Qmedia

Менаџер Локалне акционе групе ,,Срце Бачке“, Бојан Ковач, изразио је задовољство што је ове године број људи већи, уз наду да ће наредних година манифестација имати још више посетилаца и да ће трајати више дана:

,,ЛАГ и ове године скромно помаже организаторима. Каролина Есе и њено удружење ,,Organic life“ су организатори овог фестивала који се по 2. пут одржава у Кули, уз подршку Туристичке организације и Општине Кула. Као што видите, ове године је број људи већи и сама манифестација се ,,примила“ и полако ,,прима“ и очекујемо да ћемо наредних година имати све више посетилаца и да ћемо ово можда подићи на један виши ниво, да ће можда трајати и више дана“.

Фото: Qmedia

Истакао је да се производи малих произвођача, па тако и производи од лаванде, могу набавити у продавницама ,Из срца Бачке“, у Кули и Новом Саду, као и да козметика генерално врло лепо пролази, јер грађани немају прилику да природну, домаћу козметику, пронађу на сваком кораку:

,,Сви ти производи могу се набавити у нашој продавници у Кули, испред Општине, али и све производе из нашег локала и средине, и нешто шири асортиман, имамо у Новом Саду, на Тргу републике, у нашој продавници ,,Из срца Бачке“, где већи број посетилаца може да набави козметичке производе, природну козметику, домаће производе, сувенире, уникатне радове итд. Козметика, генерално, јако лепо иде. И у Кули и у Новом Саду. Произвођачи чији се производи налазе у нашој понуди су задовољни продајом и можемо рећи да су козметика и козметички производи најпродаванији, поготово што грађани немају много прилике да природну, домаћу козметику, нађу на сваком кораку. Ми, и у Кули у Новом Саду, омогућавамо да се такви производи малих произвођача нађу код нас и да омогућимо нашим грађанима да квалитетне производе набаве по повољним ценама“.

Организатор ове манифестације је Удружење грађана „Organic life”, уз покровитељство Општине Кула и Туристичке организације општине Кула.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПреостала места у средњим школама на територији општине Куле након првог уписног круга
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here