Добровољно ватрогасно друштво ,,Руски Крстур“ организовало пена парти

Фото: Qmedia

РУСКИ КРСТУР, 17.07.2023. – Добровољно ватрогасно друштво ,,Руски Крстур“ другу годину за редом организовало је пена парти. Овај догађај посебно је занимљив деци, због које је, по речима Михајла Раца, председника Ватрогасног друштва, превасходно и организован:

,,Ово је друга година да организујемо пена парти. Желели смо да развеселимо децу и мислим да смо у томе успели. Месна заједница нам је обезбедила освежење, ми смо обезбедили кукуруз и пену. Направили смо им и импровизовани базен, помоћу бала сена – нека се деца радују, па ћемо и ми заједно са њима. Потрудићемо се да исто организујемо и наредне године“.

Ватрогасац, Елемир Нађ, захвалио се свима који су помогли око организације овог догађаја, задовољан бројем деце која су се прикључила забави:

,,Помогли су нам Месна заједница Руски Крстур, намештај ,,Тренд“, Зоран Илић, као командир, и ја, смо купили шећерац за децу и дискотека ,,Амадеус“ нам је дала машину за пену. ДЈ Хруби нам пушта музику и прави добру атмосферу. Прошле године смо имали много мање деце. Ове године их је више и одушевљен сам.  Надам се да ће их из године у годину само бити све више“.

И деца и одрасли уживали су у овом занимљивом  и узбудљивом догађају, сагласни у једном – већ једва чекају да се исти понови и наредне године.

Извор: Q media

 

Претходни чланак,,Летњи изазови“ на излетишту Поток у Црвенки
Следећаи чланакПредстава ,,Воз“ сутра у Дому културе у Сивцу

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here