Снови се остварују: Нова песничка збирка Милице Бојанић ускоро у штампаном издању

Фото: Qmedia

КУЛА, 19.07.2023. – Млада песникиња из Куле, Милица Бојанић, пре неколико месеци објавила је своју прву збирку песама ,,Волела бих да си ту“. С обзиром на то да је збирка изашла у електронском издању, Миличина жеља била је да се већ њено наредно песничко остварење нађе и у штампаном издању. Да се снови остварују, показало се и овога пута, па ће се њене нове песме ускоро наћи на папиру,  у књизи коју ће издати Издавачка кућа ,,Пресинг“:

,,Лепа вест, коју смо дуго очекивали, јесте да излази  моја друга књига, сада у штампаном издању. Задовољство ми је да кажем да ће мој издавач бити Пресинг из Младеновца – дивна издавачка кућа, пуна професионалаца и лица која су увек доступна за заиста дивну сарадњу. Збирка ће изаћи до 1. октобра и много ми је драго што ће бити доступна и на Сајму књига у Београду ове године“.

Овога пута све песме су љубавне, јер, како каже, сматра да је у томе најбоља:

,,Сада су све песме љубавне, због чега ми је јако драго. Могу ја написати песме на много тема, али сматрам да сам најбоља у љубавној поезији и тако ће и остати. У новој збирци нас очекује 56 песама, од тога су рецимо 4 – 5 из прве збирке и све оне моје омиљене љубавне“.

Милица се захвалила свим људима који се је подржали и упућивали јој лепе речи, а посебно песникињи Сањи Микић:

,,Желим да се захвалим свим људима који су заиста пуног срца стали уз мене и омогућили ми да живим свој сан. Захвална сам и на заиста много лепих порука и позива. Одмах затим и једној поетеси, слободно могући рећи једној од најпознатијих у Србији, Сањи Микић. Послала сам јој неколико песама из нове збирке и рекла је оно што су рекли и многи – песме су много зрелије од мог узраста, емотивне су и чак је доста људи уз њих заплакало. Желим да се захвалим Сањи, јер је заиста велика част да вас песникиња попут ње подржи“.

Извор: Q media

Претходни чланакМера приправништва за незапослене са средњом стручном спремом
Следећаи чланакОбука непливача на базену у Црвенки

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here