Каратисти „Хајдука“ на пријему код председника општине Кула

Фото: Qmedia

КУЛА, 26.07.2023. – Председник општине Кула, Дамјан Миљанић, уприличио је пријем за јуниорску екипу карате клуба „Хајдук“. Пријему су присуствовали каратисти Михајло и Милош Крнајац, Марко Пуцар и Глоријан Штрангар и тренер екипе „Хајдука“, Никола Гребер. Током разговора било је речи о успешној сезони овог спортског колектива, а неизбежна тема била је потенцијална локација карате сале, с обзиром да каратисти „Хајдука“ тренирају на три локације и изградња карате сале би им знатно олакшала услове тренирања и само функционисање. Тренер карате клуба „Хајдук“, Никола Гребер, захвалио се председнику општине на издвојеном времену и истакао је да је иза њих веома успешна сезона, која је крунисана историјским успехом и титулом Михајла Крнајца на међународном такмичењу „Лига младих“ у Поречу:

„Најпре желим да се захвалим, у име клуба и у моје личне име, председнику Дамјану Миљанићу што је издвојио време за нас. Иза нас је једна феноменална сезона и из године у годину дижемо ниво форме и остварујемо све боље успехе. Ови момци су екипни освајачи Купа и Првенства Србије и ради се о озбиљним појединцима и тимским играчима. Својеврсна круна сезоне је историјски успех Михајла Крнајца у Поречу и сви у клубу смо поносни. Са председником општине разговарали смо и на тему просторија где бисмо могли да обављамо тренажни процес и  да дођемо сви под исти кров, јер тренутно тренирамо на три локације те се надамо да ћемо у скорије време решити и то питање“.

Јуниори „Хајдука“ су екипни прваци Купа и првенства Србије, а Михајло Крнајац, освајач злата на „Лиги младих“ истиче да је његов лични императив у будућности наступ на Европском и Светском првенству. Такође, оптимиста је када су у питању будући изазови за њега и његове клупске колеге:

„На турниру у Поречу имао сам шест мечева, а у мојој категорији наступило је преко деведесет такмичара. Што се тиче наредних изазова, очекују ме Европско и Светско првенство, где се надам да ћу остварити сличан успех. Имам велику подршку људи из клуба и мојих клупских другова, а у блиској будућности очекујем да наставимо истим стазама успеха којима идемо моји клупски другови и ја“.

Извор: Q media

Претходни чланакВременска и биометеоролошка прогноза
Следећаи чланакСавет за саобраћај општине Кула обезбедио опрему саобраћајној полицији

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here