СПОРТ: Савковић и Јовановић нова појачања „Хајдука 1912“

Фото: Qmedia

КУЛА, 28.07.2023. – Српсколигаш „Хајдук 1912“ добио је огромна појачања за предстојећу сезону. Наиме, Миле Савковић, који игра на позицији везног бочног играча појачао је редове „белих“. Савковић има завидно искуство играња у Суперлиги Србије, где је одиграо преко 200 мечева. Такође, наступао је за омладинску и младу репрезентацију Србије, а пре доласка у Кулу наступао је за „Младост ГАТ“ из Новог Сада. Друго појачање „Хајдука“ је Јордан Јовановић, који игра на позицији офанзивног везног играча и који је до сада наступао за „Јавор“, „БСК“, „Мачву“, „Телеоптик“, „Железничар“ из Панчева и „Смедерево“. Из „Хајдука“ најављују још добрих вести ових дана, те се очекује да одјекне још понека трансфер бомба на стадиону „Милан Средановић“.

Из света фудбала вест и да је на „Гедеру“ у Кули одиграна пријатељска утакмица између „Куле“ и „БСК-а“ из Бачког Брестовца. Крајњи резултат гласи 2:3 за госте, а стрелци за „Кулу“ били су Давидовић и Ромић. Екипа „Куле“ такође се знатно појачала, те су нови играчи овог клуба Огњен Марковић, Страхиња Фуртула, Немања Чвокић и Саша Вучинић.

Извор: Qmedia

Претходни чланакИзбор за чланове Савета месне заједнице ,,Доњи град“: Грађани до 11. августа могу извршити увид у део бирачког списка
Следећаи чланакСаопштење Новосадске телевизије

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here