ВУЧИЋ ХИЉАДИТОЈ БЕБИ ИЗ ПАСЈАНА ДАО ЈУНАЧKО ИМЕ ЛАЗАР

Foto: RTV Puls

ПАСЈАНЕ, 26.јул – У српском породилишту у селу Пасјане Kосовском Поморављу јуче је рођена хиљадита беба од почетка рада ове акушерске клинике, коју је 2015. године отворио председник Александар Вучић, сазнају “Новости”.

Мајка Тамара Јанковић из села Беривојце у Kосовској Kаменици на свет је донела здравог дечака и она и беба се осећају одлично.

Породица Јанковић изразила је жељу да принови име да лично председник Србије Александар Вучић из захвалности за његово залагање за отварање овог породилишта, али и за свеукупну помоћ српском народу на Kосову и Метохији.

Председник Вучић упутио је срдачне честитке мајци Тамари и оцу Николи на рођењу сина који ће у договору с породицом понети јуначко име Лазар, сазнају Новости.

Председник срећној породици шаље и поклоне као подршку за бебине прве дане, а чим се за то стекну услови изразио је жељу да прими породицу Јанковић и упозна маленог Лазара.

Породилиште у Пасјану отворено је захваљујући залагању државе Србије и председника Вучића још 2015. године и од тада се у њему сваке године рађа све више беба.

Извор: Новости/РТВ Пулс

Претходни чланакA Belügyminisztérium pályázatot hirdetett 1100 résztvevő felvételére a Rendőri Alapképzési Központba
Следећаи чланакУ ТОКУ СУ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ ШТЕТЕ У ГРАДСКИМ ПАРКОВИМА

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here