Летњи биоскоп у Црвенки: У четвртак пројекција филма ,,Олуја“

Фото: Дом културе Црвенка

ЦРВЕНКА, 02.08.2023. – У оквиру Летњег биоскопа на отвореном, у организацији Дома културе Црвенка, до сада су приказана два дечија анимирана филма – ,,Баш супер” и,,Мачке у музеју”. У четвртак, 3. августа, грађани ће бити у прилици да, на платоу испред Дома културе, погледају филм  ,,Олуја“.

,,Олуја“ је драма о рату, испричана из угла обичног човека којег маестрално глуми Јово Максић, у улози Илије, чији је једини циљ да заштити  и сачува своју породицу, огњиште и село у коме је одрастао са друговима, који су му силом прилика постали саборци, а чије се животне приче преплићу. У жељи да спречи даље нападе на село, где је замало остао без сина Петра, Илија формира диверзантску јединицу, са циљем да уништи непријатељско гнездо одакле се напада село.У бици за опстанак, јунаци воде своје личне битке, а њихове породице бивају приморане да напусте своје домове и потраже спас у непрегледној колони која креће ка Србији.

Ово филмско остварење је, за само два дана приказивања, видело 30.000 гледалаца, а било је гледаније од светског филмског хита ,,Аватар“.

Извор: Дом културе Црвенка

Претходни чланакПУ у Сомбору: Због непоштовања саобраћајних прописа санкционисано 287 лица
Следећаи чланакСПОРТ: У току пријаве за меморијални турнир „Петровски 3на3“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here