Ловрековић оголио лицемере из коалиције Заједно: Гупике за глупике (ВИДЕО)

Foto: 24sedam.rs

Он истиче да они нису никакве пиране, већ глупике и да припадају овом амбијенту

Новинар Томо Ловрековић данас је објавио видео-снимак на друштвеној мрежи Фејсбук, а на коме је приказано како са акваријумом у рукама улази у откључане просторије коалиције Заједно.

– Има ли кога? Домаћини? Ето видите шта је коалиција Заједно. Откључане канцеларије, али нема никога. Пошто воле да се брчкају у базенима ми смо им донели акваријум. Њихово природно станиште није базен, већ акваријум, где их држи Шолак као мале гупике глупике и са времена на време, када се узбуни и баци мало хранице, ложи их да су пиране – каже Ловрековић.

Он истиче да они нису никакве пиране, већ глупике и да припадају овом амбијенту.

– Тужно је бити део акваријума, а бити убеђен да си звер. Ове звери желе да науди Србији и нашем народу, али у томе наравно нече успети. Kада им акваријум буде премали, као што им је и базен премали, имаће где да праве селфије, у Новом Саду на води, једном дивном пројекту. Једва чекају тамо да осунчају своје батаке – рекао је новинар.

Такође, Ловрековић се обратио и секретару Градског одбора странке Заједно, Младену Цвијетићу, питајући га да ли је „случајно на послу?“.

– Ах, да, немате посао. Нема на чему – кратко је написао он.

 

https://24sedam.rs/politika/vesti/234298/novinar-tomo-lovrekovic-upao-u-kancelarije-zajedno/vest#brid_cp_Brid_72796747

 

Kо је Цвијетић?

По обичају за опозиционе активисте, Цвијетић је одраније познат по свом антисрпском деловању, али и бројним кривичним делима.

Он је био на потерници због кривичног дела крађа, због чега је пре само неколико дана био и привођен у Новом Саду.

Али, то је само један мали део досијеа овог опозиционара и секретара Градског одбора странке Заједно.

Наиме, против Цвијетића је, током 2022. године, поднето седам кривичних пријава због кривичног дела уништење и оштећење туђе ствари, насилног понашања и напада на службено лице у вршењу службене дужности.

Такође, Цвијетић је у новембру 2021. године разбијао прозоре на просторијама седишта Српске напредне странке на Детелинари, што је тада снимао Брајан Брковић, који је најпознатији по уништавању српских застава у Новом Саду.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакРасписан конкурс за 37 полазника ЦОПО на подручју ПУ у Сомбору
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here