Прогноза и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 04.08.2023. – Данас у Кули углавном сунчано. Максимална дневна температура 37 степени, влажност ваздуха 47 процената, ваздушни притисак 1009 милибара, а дува северозападни ветар брзином од 2 метра у секунди.

У суботу у Кули мало облачно, са пљусковима и грмљавином у поподневним часовима. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 29 степени, влажност ваздуха 69 процената, ваздушни притисак 1004 милибара, а дуваће западни ветар брзином од 6 метара у секунди.

У недељу у Кули облачно са слабом кишом. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 21 степен, влажност ваздуха 83 процента, ваздушни притисак 1006 милибара, а дуваће северозападни ветар.

Биометеоролошка прогноза за петак, 4. август

Биометеоролошке прилике ће неповољно утицати на већину хронично оболелих и осетљивих особа, па им се саветује опрез, смањење физичких активности и придржавање савета лекара. Променљиво расположење, поспаност и смањена концентрација су могуће метеоропатске рекције. Препоручује се адекватна заштита од UV зрачења. У саобраћају је неопходно повећање опрезности.

Извор: Qmedia

Претходни чланакШОKИРАН САМ ИЗЈАВОМ ПЕЈЧИЋА НОВИНАРИМА Н1 Директор Шкрбић: „Овим путем га позивам, ако је то тако, да покаже папире о отказу“
Следећаи чланакСрбија и Република Српска обележавају Дан сећања на страдале у ,,Олуји“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here